Борисов: „По – голямо перде от Цветанов не съм виждал!“

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ден, след като избухна скандала с апартаментите, взети от Цветан Цветанов, Цецка Цачева, кумица на Цветанов – заместник министър на спорта и Вежди Рашидов, след среща в кабинета си с международни представители, Бойко Борисов прави знаков коментар пред българско лице, относно аферата.

Борисов изригва: „Е, не съм виждал по-голямо перде от Цветанов!“ Коментарът му е визирал нелепите писания и обяснения, които Цветанов направи веднага след гръмването на скандала, информираха АФЕРА брилянтни източници, очевидци на разговора. Борисов коментирал Цветанов така: „Цецо бърка одобрението на партийните сбирки с отношението на улицата и си живее в паралелен свят!“.

Откъм „перде“-тата може ли някой да бъде по-голямо „перде“ от самия Борисов, може да се поспори, но репликата е знакова за това, което имаме като отношение на Борисов към Цветанов.

Борисов е в цугцванг и няма полезен ход, написахме го отдавна.

А ако не беше слушал придворните си малоумници и по „височайщото МУ благоволение“ заедно с прокуратурата в СИМБИОЗА  не бяха „изпрали“ Цветанов още по „Костинброд“ и впоследствие по уж обвиненията, които му повдигнаха така, че да го „изперат“ невинен, сега нямаше да има такъв дерт Борисов с Особената форма на главата.

Ако бе се вслушал Борисов и в това, което пишем от години, че тъкмо особената форма на главата го подрива и тропа отвъд океана, а не бе се опивал от слугинските си журналя, които му ближат задника, можеше и да го отмине горчивата чаша откъм Цветанов.

Защото Цветанов е толкова маниакално амбициозен, че със сигурност и „свален“ ще използва добре утъпканите си платени „канали“, за да си отвори, макар и „частично“ устата…

afera.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар