Борисов пред влогър: Диктаторът Радев самолично си назначи правителство (ВИДЕО) – Политика – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Борисов пред влогър: Диктаторът Радев самолично си назначи правителство (ВИДЕО)

Фейсбук/Бойко Борисов

Виждаме поголовната чистка навсякъде – култура, образование, гори, земеделие, пътища. Тази чистка е незаконна, защото когато спечелиш избори и искаш да направиш свои екипи и да наложиш своята политика го разбирам, но когато един диктатор самолично назначава правителство… Когато са писали Конституцията, комунистите са писали така, че да ги няма всички хипотези. Разбирате ли какво имаме в момента – кандидат за президент си назначава предизборния щаб за Министерски съвет и всеки ден те се явяват на избори – срещу коя партия се бием – с никой. Това не е служебно правителство, а е предизборен щаб в услуга на всички останали наши опоненти.

Това коментира бившият министър-председател пред влогърката Флора, която публикува поредица видеа, с всички лидери на партии, в която прекарва един ден в тяхното ежедневие.

“Искам да си припомним историята. Преди години един гражданин донесе секретен доклад, за който се влиза в затвора 10 години, изнесен от тогавашния бивш министър-председател Сергей Станишев. Един министър-председател милиони подписи поставя. Аз отидох в съда, явих се свидетел на Сергей Станишев, помолих ги да не го санкционират, защото работата е такава. Да, това ми е най-големият противник, да го видя в затвора сигурно ще се успокои партията, но 4 години той е бил премиер. Аз тогава го спасих”, коментира той.

 

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар