бойко борисов лъжа

Борисов пред нокаут – Говори глупости и лъже като дете

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ново сътресение удари ПП ГЕРБ, след като Мая Манолова подаде оставката си като омбудсман на Република България. Това означава, че Манолова ще се кандидатира за кмет на община София.

Когато Борисов разбра за кандидатурата на Мая Манолова, започна да се държи неадекватно. Премиерът започна да говори за прически и подстрижки, както и започна да лъже като малко дете, което могат лесно да хванат. Пример за такава лъжа беше това, че БСП са изгонили Мая Манолова.

Разбира се, всеки българин, който е проследил случилото се около личността на Мая Манолова може да установи, че такъв конфликт между нея и ръководството или членовете на БСП не е имало.

Мая Манолова напусна БСП, защото позицията на омбудсман на Република България не ѝ позволяваше да бъде член на политическа партия.

Поведението на Бойко Борисов обаче наподобява на боксьор, който всеки момент ще бъде нокаутиран. Отслабен, след няколко нокдауна, той няма сили да отговаря адекватно на атаките, едвам държи гарда, но без възможност да блокира удари по главата си… Очевидно този „боксьор“ е силно замаян.

Състоянието на премиера не е случайно. Популярността на Манолова е подобна на тази на ген. Румен Радев, който на президентските избори показа, че ГЕРБ може да губи големи избори.

източник: http://www.podoko.eu/?p=637

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар