Борисов пред “LOVE style” през 2012 : Има една госпожица, която ми е по-близка, като приключа с държавните дела ще си я прибера и ще се оженя за нея

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Борисов ще се ожени за нея, след като приключел с държавната работа

инистър-председателят Бойко Борисов вдигна завесата на личния си живот и разкри, че до него все пак има дама. Той щял да се ожени веднага щом приключел с държавната работа.

Борисов направи изказването в ексклузивно интервю за светското списание “LOVE style” и за първи път допусна журналистически екип в най-интимното си пространство – в спалнята си на ул. “Секвоя” в баровския квартал Бояна.

“Има една госпожица, която ми е по-близка, но ако я обявя, ще я разкостят. Когато приключа с държавната работа, ще се оженя и ще си я прибера”, категоричен е Борисов.

Липсата на първа дама не пречело по никакъв начин на тарана на “Бистришките тигри”.

Борисов разкрива и истинската причина за раздялата си с банкерката Цветелина Бориславова.

“Тя е класа, но аз бях инициаторът да прекратим връзката си. Щом искаш да правиш бизнес и да се развиваш, нямаме шанс. С мен може да живее само някоя, която да седи в кухнята и да не излиза. И такава няма, защото не харесвам такива жени”, казва още Борисов.

Той взема отношение и по темата за любовта и изневярата, дали можел да бъде верен.

Друго сензационно разкритие, показващо принципите на Борисов е, че дъщеря му Венета (тя е на 30 г. и е от първия му и единствен брак, приключил заради връзката му с Цветелина Бориславова – б. р.) си била намерила работа във ведомството на финансовия министър и вицепремиер Симеон Дянков, но веднага я отзовал.

Забранил й дори да живее в България или пък “да си намери човек, с когото да се cъбере”.

“Беше си дошла от САЩ и дори си намерила работа при Дянков. Не ми казали. Като разбрах, работният й стаж трая няколко часа”, допълва Борисов.

В ексклузивната фотосесия, разгърната на цели 10 страници, читателите на списанието “LOVE style” виждат за сефте творческите проблясъци на премиера.

Пременен в синя спортна фланелка, къси панталонки (над) коляното и подпетени маратонки “Nike”, Борисов рисува. Той има статив и комплект от 30 боички.

Свири и на китара – акустичният му инструмент е в спалнята, където до леглото му има и гирички.

Показан е и най-верният му другар в двора на улица “Секвоя” – гигантското българско овчарско куче Лазар, което миналата година пребори 4360 братя от цял свят и спечели Световната купа на киноложкото изложение в испанския град Лорка.

Любопитен акцент от интервюто е и как е той приел операцията на сестра си от тумор в мозъка. Разкрива тъгата по майка си и защо вътрешният министър и негова дясна ръка – Цветан Цветанов, му говори на “Вие”.

Анонсирането на появата на Борисов на корицата на светско списание веднага възпламени форумите в социалните мрежи и интернет.

Коментарите са на двата емоционални полюса – от: “Аман от Бойко”, “Стига сте му надували балона”, до “Любопитно е да видим Бойко в друга светлина и с четка в ръка”.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар