Борисов приживе с паметник в Алея на славата (ВИДЕО) – Любопитно

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Варненският зевзек Росен Марков показа идейния паметник на премиера Бойко Борисов в Алеята на славата, която той е изградил във варненското село Климентово по повод днешния рожден ден на премиера, предаде Дарик. 

Паметникът представлява синя въпросителна. На постамента под него е отбелязана рождената дата на премиера и неговата мисия: “Да възроди България”. 

Това не е първият подарък, който председателят на Партията на българските мъже прави на премиера. В деня на Варна преди 6 години Марков дари Борисов с малко зайче, кръстено Станишко. 

През 2012 г. – пак на 15 август, шегаджията призова министър-председателя да стане варненски зет. Той подари на премиера и нестандартен плакет.


Алеята на Марков в Климентово има паметници на успешни българи като Веселин Топалов, Стефка Костадинова, Жельо Желев, Ивайло Маринов и др. Всеки паметник е със символ, олицетворяващ успехите на съответния човек в неговата област. 

Засега паметникът на премиера Бойко Борисов е въпросителен знак и по думите на Марков само от него зависи този знак да се превърне в удивителен.  

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар