Борисов се помъчи да скрои мръсен номер на Радев, но сам падна в собствения си капан!

Бойко Борисов, Румен Радев
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов и ГЕРБ стигнаха моралното дъно в безпринципната си война срещу президента Радев.

Нито един министър от правителството не отиде на традиционния прием на държавния глава послучай 24 май.

 

И това, разбира се, не е никак случайно. От месеци насам управляващите от ГЕРБ ожесточено атакуват Румен Радев и то за всевъзможни глупости.

Но с всяка следваща мръсна атака, рейтингът на Радев скачаше все по-нагоре. Това дотолкова притесни герберите, че се наложи Борисов лично да оглави мръсната кампания, след като дълго се спотайва зад гърба на своите подчинени, които бяха инструктирани лично от него да плюят при всеки удобен случай по Радев.

Президентският прием послучай 24 май е дългогодишна традиция, чиято идея е държавата ни да отдаде почит на хората на духа и мисълта, на учителите и просветителите. На този ден държавният ни глава кани изтъкнати учени, писатели, художници, преподаватели, както и всички висши представители на държавните институции- министри, депутати, кметове…

И как да разчетем факта, че нито един министър на Борисов не уважи президентския прием за 24 май?

Ето как: Просташко показно, чрез което управляващата пасмина от ГЕРБ най- после разкри истинското си отношение към образованието и културата. Шайката неграмотни крадци около Борисов показа, че не уважава и въобще не й пука за духовността, културата и образованието. С отсъствието си на този култов ден Борисов и компания всъщност се изгавриха не с Румен Радев, а с всички присъствали родни топ учени и интелектуалци, които заслужаваха да усетят, че въпреки мизерните заплати, които правителството на ГЕРБ им плаща, то поне цени труда им.

В този смисъл, доста цинично прозвуча честитката на Цветан Цветанов в социалните мрежи, в която същия физкултурник заяви, че образованието било приоритет № 1 на ГЕРБ! Толкова голям приоритет им е, че навръх културния празник нито един техен министър не отиде да уважи поканените интелектуалци.

Тези селски панаири на ГЕРБ и шефът им Борисов целят да покажат на простолюдието (разбирай- масовите избиратели на ГЕРБ), че президента Радев е в изолация! Именно това е и причината Румен Радев да не получи покана от ГЕРБ за нито едно официално събитие по време на евро-председателството ни. За да начеше болното си его, Борисов реши, че за 6-те месеца цялото медийно внимание трябва да е обърнато само към него. Сякаш това евро-председателство е някаква лична негова заслуга или пък на ГЕРБ, а не най-обикновено редуване на държавите в ЕС.

Визитата на президента Радев в Русия и личната му среща с Путин обаче попари и шокира ГЕРБ, защото от това рейтинга на Президента скочи с още няколко процента. И гербаджиите гракнаха в несвяст: че го правел нарочно, за да опорочи евро-председателството. Но когато и тая опорка не свърши работа, Борисов спешно звънна в Москва, и той да се дореди за среща с Путин. А ГЕРБ на мига забравиха брътвежите си за „голямата руска опасност“. И хич не им и хрумна да обвинят шефа си, че с тая визита ни очерня пред Брюксел.

Когато Путин одобри предложението на Румен Радев за възстановяване на общите енергийни проекти между двете държави, ГЕРБ отговориха със серия публикации в слугинските си медии, че всъщност, видите ли, нашият президент бил… унизен!

Между другото, стана ясно, че преди да замине за Русия, Радев поканил в делегацията си и министрите на ГЕРБ. Но… отново нито един не се отзовал. Оправданието им било, че и Бойко ще ходи в Русия и нямало смисъл да ходят с Радев. Целта, разбира се, бе отново да се саботира работата на президента.

Но може би тъкмо заради липсата на министрите на Борисов, в Русия Румен Радев постигна ИСТОРИЧЕСКИ УСПЕХ! И сега всичко е в ръцете на кабинета. За съжаление! Дали Борисов ще се заеме с реализирането на общи енергийни проекти между България и Русия, или за да угоди на господарите си от САЩ, отново ще провали всичко… така както стори с петролопровода Бургас – Александруполис, и с газопровода „Южен поток“ и с АЕЦ „Белене“… Това предстои тепърва да разберем.

Но едно е ясно: Колкото повече се опитват да създадат фалшивото впечатление, че президентът Радев е в политическа изолация, толкова по-смешни и жалки изглеждат ГЕРБ и Бойко Борисов в очите на народа. Като безсилни и безидейни крадци, затънали в блатото на собственото си невежество и простотия. Неуважаеми гербери, с интриги държава не се управлява! Затова, идете си с мир! На изстрадалата ни родина са й необходими умни, достойни и честни управници. А на такива като вас мястото им е в затвора!

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Борисов се помъчи да скрои мръсен номер на Радев, но сам падна в собствения си капан!

  • Все съм знаел ,че управляващите гербери са прости хора ,но изцепката на Лиляна Павлова че 24 маи е комунистически празник просто е върха на простотията . 24 май се е празнувал и преди Девети септември от народа по градове и села като ГОЛЯМ БЪЛГАРСКИ ПРАЗНИК!

Вашият коментар