Борисов: Темата за Главчев в МВнР не е моя. Договорът с

Борисов с апел към ПП-ДБ за “нещо стабилно” след вота, но без министрите, които се оцапали (видео)

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отправи апел към ПП-ДБ да направят заедно след изборите стабилно управление, но с уговорката, че техни представители, които вече са се компрометирали, да не влизат в правителството. По думите му след вота е необходимо да се работи в партньорство.

“Дайте, седнете и да направим нещо стабилно след изборите. Да седнем и да говорим как ще се стабилизира държавата след европейските и парламентарни избори”, призова Борисов. “Продължаваме промяната” и “Демократична България” са много хубави партии, но вече при следващото управление хората без интегритет, които се “оцапаха”, които ги има в Гугъл, няма вече как да са министри”, обяви Борисов на среща със симпатизанти в София, цитира го БТА. И визира и хората, които са се снимали с кучета и котки, които също нямали място в изпълнителната власт.

Борисов заяви, че в момента се разпространява лъжата, че Пеевски командва ГЕРБ. Това нееднократно заявиха представители на ПП-ДБ, както и бившият премиер Николай Денков, който и днес в публикация във Фейсбук констатира, че отиваме на избори, защото лидерът на ДПС е поискал това и е накарал ГЕРБ.

“Пеевски, когато се създаде ГЕРБ, беше малко дете”, опонира Борисов. Той заяви, че тези неверни неща се разпространяват, защото ПП-ДБ не могат да кажат на своите избиратели, че заради постовете, самолюбието и пътуванията в чужбина са счупили правителството. “Те трябва да намерят някой виновен, това е ГЕРБ”, разтълкува тезите им Борисов.

“Аз им знаех пъкления план – да ни извият ръцете, за да вземат всички министерства, ДАНС, МВР. И аз се чудя защо този запис, който Радостин Василев предостави официално, не е криминален, как тези млади образовани хора, които дойдоха от чужбина, намериха Бойко Рашков? Сега пудели, кучета… Всичко ми се изяснява. А къде намериха Модев, Терзиев?”, попита още Борисов.

В същото време призова довчерашните партньори в мнозинството и управлението да не преиначават събитията около преговорите за ротацията.

“Не преиначавайте историята, защото още дълго време може да бъдем управлявани от служебни кабинети”, предупреди Борисов.

Кирил Петков: Направихме много грешки, научихме си уроците от последните 9 месеца

“Призовавам ги да не прокарват лъжливи твърдения – на преговорите не са били ДПС, а само четирите момичета от нашите и четирите момчета от техните”, напомни лидерът на ГЕРБ.

Според Борисов хората са умни и имат инстинкт – кога трябва да се направи промяна и кога трябва да се приключи с промяната.

“Нашето лидерство става вече изключително необходимо да спасим България от спасителите, как да се осовбодим от спасителите вече е проблемът, за всички е проблемът”, обобщи лидерът на ГЕРБ.

Борисов заяви още, че в резултат на управлението на ГЕРБ България е била готова за членството в Еврозоната, но от страна на ПП-ДБ го провалили заради прекомерни харчове. “Еврозоната беше готова, а те я провалиха с безогледното харчене на пари. Това са фактите”, подчерта лидерът на ГЕРБ.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар