Борисов, с все по-мърляв вид, който би предизвикал учудени погледи дори в затънтена кръчма

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Борисов, с все по-мърляв вид, който би предизвикал учудени погледи дори в затънтена кръчма, отново като изтърван хукна из територията.

Този път го дава сватбарската – на гола нива обясни, че ще се строи седми реактор на АЕЦ „Козлодуй“. То и аз си представям как имаме нормален и морален човек за премиера, ама…..само мечти си остават!

ГМР щедро обещава вдигане на доходите. Това, че цените всеки ден се вдигат, не се коментира. Нито, че на практика помощ от държавата за дребния и среден бизнес няма, а всички пари се насочват до близките до властта.

Мутрата явно е впечатлен от чудодейното излекуване на бай Доналд Тръмп и с щедра ръка поръча от името на България лекарството, за да „си имаме“. Впрочем какво стана с поръчаните китайски маски?!? И другите закупени лекарства? Изобщо някой медик прави ли анализ, или принципът е: „дайте да дадем“?

Откъдето мине ГМР, само разруха остава. Магистралите му за третокласни африкански пътища не стават, дупка до дупка, ремонт до ремонт и до ремонта отново ремонт. Столицата по външен вид заприлича на кметицата си, а министърът на туризма в лицето на Мариянчето Валерковица, даде безумното предложение българите да спасяват зимния сезон, след като години наред бяха като туристически аборигени в собствената си държава.

И наистина, за да бъде ужасът пълен, премиеринът ни се облича по начин, който освен крайно неподходящ за поста му, навежда на мисли за отчайващо занемарена лична хигиена. За душевната му хигиена вече знаем, но вече започна и отвън да си личи….

Един обикновен ден в Абсурдистан……

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар