Борисов: Тези министри, които работят добре, но не слушат ПП-ДБ, ги дават на ГЕРБ – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Можем да кажем, че тези девет месеца не са били най-успешните, но и на се били най-лошите за страната. С 16-17% одобрение да имаш всички министерства и ударно да сменяш регулаторите. Това е моята оценка за това управление, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Костенец.

Борисов подчерта, че ПП-ДБ имат всички министерства, две трети от областните управители, ударно сменят регулаторите и искат да вземат и единственото министерство, за което отговаря ГЕРБ.

“Направихме огромният компромис в името на България. Първа политическа сила сме. Знаят, че са малки, знаят, че не могат. Те са като едно малко дете, което се тъпче и тъпче. Опитват се да ни прикачат МВР. Ако МВР беше на ГЕРБ, министър щеше да е Младен Маринов. Назначеният от Бойко Рашков изведнъж стана мой. Явно Калин Стоянов не е изпълнил някоя партийна задача да назначи някого от Хасково и затова става от ГЕРБ. Към момента на назначаването никога не бях виждал Калин Стоянов”, каза Борисов.

“Тези министри, които работят добре, но не слушат ПП-ДБ, ги дават на ГЕРБ. “Няма да ни дават, ние сами побеждаваме. Не могат да дават на нас, да си дават на Лорер”, заяви лидерът на ГЕРБ.

Борисов заяви, че ГЕРБ трябва да вървят по техния път – помагане на Украйна, влизане в Шенген по суша, евроатлантизма.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар