Борисов тотално изперка: Който прави далавери с боклука, ще свърши в Белене!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Премиерът Бойко Борисов заплаши, че чиновниците, които правят далавери с боклук, ще свършат кариерата си в Белене.

Което пък доказва твърдението на някои психолози, че Борисов не е добре със здравето.

Както точно искаше да каже Борисов с това Белене не стана ясно, но много хора си спомниха за лагерите на смъртта на един друг режим в който ни управляваше Тодор Живков и комунистическата партия. Гласи ли се Борисов да отваря лагери на смъртта и да вкарва в тях онези, които не са съгласни с него?

Той изрече заканата си пред медиите по време на поредната инспекция. Той провери как напредва строителството на „Балкански поток“ и АМ „Хемус“. В Плевен бе проведена мащабната спецакция на МВР, при която беше проверено депо за отпадъци заради съмнения за незаконен трафик на 9000 тона смет.

Премиерът Бойко Борисов заяви, че предстоят още поне 7 такива операции.

„Поздравявам МВР, ДАНС и прокуратурата за акцията в Плевен. Това не е първото място, където влизат по този начин. Подготвят се акции на поне още седем места“, заяви той пред медиите.

Борисов е категоричен, че „всеки, който мисли, че може да прави далавера на гърба на здравето на българските граждани, ще си понесе санкциите“.

„Винаги съм считал, че има персонална отговорност, има хора, които получават заплата за своята работа и са оторизирани, когато издадат един документ, той да е законосъобразен.

Ако има хора, които са нарушили закона, тук наблизо е Белене, където да завършат своята кариера. Това е борба с корупцията“, заяви Борисов.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар