Борисов управлява стадото със SMSи!

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Нинова хвърли голяма бомба! Борисов пратил ТОЗИ СМС на депутатите си, с който казва какво да правят с Истанбулската конвенция

“Г-жа Караянчева не беше права в изявлението. Споделям на 100% мнението на Радев. Откакто управлява ГЕРБ парламентът е превърнат в изпълнение на едноличните му решения”.

Това каза Корнелия Нинова по повод гневното изказване “Вот на недоверие и премиерът го няма? Не е за пръв път. От месеци не е стъпвал в парламента. Виновни сме, че сме го докарали до там и че позволяваме на министър-председател да не дойда.

Мълчахме, когато ни нарече безделници. Включително и ГЕРБ.

Споделям възгледа, че парламентарната република атрофира. Откакто Борисов е премиер, не управлява държавата, а той еднолично”, допълни тя.

Нинова разкри, че днес в ПП ГЕРБ са получили СМС от Борисов, в който пише: “Няма мърдане. Ратифицирате Истанбулската конвенция.” Нинова смята Радев за изключително последователен.

“Той изпълнява всичко, което е казал в кампанията си.

“Не приемаме Истанбулската конвенция нито по начина, по който е направена, нито по съдържание. Подписана е от министър Захариева без никой да знае. Нито има обяснения, нито нищо. В парламентарна република не се прави така. Да, това са си неговите депутати, но той управлява тази държава и трябва да излезе пред народа”, продължи тя.

“Насилието е престъпление, ще предложим текстове и ще приемем конвенцията. Ние не сме съгласни с въвеждането на “социален пол” и с това учениците да се обучават в училище. Искам да кажа нещо като съпруга, майка и българка. Често ми казват “ти си жена и си срещу тази конвенция”.

Мисля, че някой ни използва отзад напред и някой използва децата ни. Вече тук смисълът е “пазете децата”. Тези дни какво се развива – внасяме предложение за т.нар, “културен чек”, в който българското правителство дава един чек от 200 лв на едно българско дете, с което да си купи книга, учебници и да отиде на кино. ГЕРБ го отхвърлиха.

Няма да дадем децата да не могат да споделят българската си култура, а да дадем тези пари за хора, които да ги обучават как да приемат различния пол”, каза още Нинова.

“Нестандартна роля на пола може да е жена, която кара трактор. Нестандартна роля на пола е мъж да бъде майката в семейството. Щом този текст е написан така и дава основание за това разделение, най-истинското решение е да спрем това в парламента.

Ще си приемат конвенцията. Все пак “няма мърдане”. Чуйте си народа, чуйте си църквата. Насила искат да приемем конвенция срещу насилието”, заключи тя.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар