Борисов? Щом гониш корони, морони, защо продължаваш да внасяш боклук?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Приятели , аз не вярвам в корони , морони и всички теми подобни там . Не вярвам и на хората , които всяка сутрин и вечер говорят за това – загрижено и необяснимо смешно .

Всичко това е за мен една гротеска , един цирк , една постановка . Дано ми прости Господ , ако греша . Но рядко греша . Вменяват ни ужас и страх за нещо , което е толкова обикновено .

За месец има трима починали и то от не знам какво . А колко са съсипаните бизнеси и уволнените работници ? Колко са фалиралите фирми и колко са фалиралите съдби .

Колко са безсмислените декларации , за това че искаш да идеш до къщата си да нахраниш животните , да полееш дръвчетата , а трябва да декларираш че отиваш на работа ? Смехория . И още колко са безсмислените маски и дезинфектанти .

Безсмислени и смешни . Какви безумия и какви излишни разходи от нашия джоб ? Вероятно да напълнят нечий друг (на Борисов и Шайката)? Питам още веднъж – щом гоним корони и морони , защо продължаваме да внасяме боклуци от Италия и да ги горим съвсем до града ни ? Защо сечем и изнасяме горите си за пари ! Защо внасяме смут и страх в хората ? Питам аз . Имунитетът пада точно от страха .

Това не знаете ли , господа професори и там други ? Знаете го много добре . Но плагиатствате , говорите безумия , за да всявате страх и подчинение . Бръщолевите ден и нощ едно и също , за да зомбирате хората .

За да си прекарвате 5 D ненаказуемо и потайничко , за да си внасяте и горите боклуците , за да сечете и изнасяте горите , които не са ваши . За да не говори никой за дворци , пари и метреси някъде там … Ето за това ! Може и да ме блокирате , не ми дреме . Казах , каквото имах да казвам . Това е .

източник: https://thesofiatimes.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар