Николай Колев Босия

БОСИЯТ! СПОРЕД ВЛАСТТА – СИМУЛАНТ. ТАКА СЪДИ ДЪРЖАВА, УПРАВЛЯВАНА ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ, ПРОСТАЦИ, ПРИМИТИВИ, НЕКАДЪРНИЦИ И ЛИЦЕМЕРИ

България, Николай Колев - Босия
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Босият! Според властта – симулант.

В такава държава живеем – мащеха. Свирепа към праведниците, грижовна към вероломните.

Пред очите ви стои един скелет, подобен на тези от Аушвиц, който протестира с гладна стачка вече 55 дни срещу корупцията по високите етажи на властта в европейска България.

Неговият глас е глас в пустиня, неговата саможертва – подпечатана като самоубийство, неговата гражданска доблест – с печат за психично разтройство.

Така съди държава, управлявана от престъпници, простаци, примитиви, некадърници и лицемери.

Впрочем, тук е момента да ви съобщя, че нито една неправителствена организация, била то в защита на пострадали от катастрофи или в полето на защита правата на човека и прочее, не застана зад исканията му за прекратяване на тези корупционни практики, чиито краен резултат е смърт на невинни граждани.

Причината? Всички неправителствени организации и медии висят на държавната хранилка.

И чакат дневната дажба. Хранят се. Оцеляват.

Удивително е и поведението на партиите в десния спектър, които на мига отвърнаха за пореден път лице и от последния български дисидент.

Нито една партия в или извън парламента не излезе с декларация или каквато и да било форма на подкрепа. Нито една. Нито един такъв политически лидер.

Всички заедно, сгушени в прегръдката на политическата мафия във властта, треперят за собствените си задници. Безгръбначни скотове.

А сега изненадата, която ме шокира. Искрено ме шокира.

Във формата на временната парламентарна комисия, създадена по казуса „Босия“, Андон Дончев/Воля/ и представителят на БСП, на второто заседание, твърдо застанаха зад твърденията на Босия.

И се разграничиха от ГЕРБ и ВМРО!

БСП на практика подкрепи последния български дисидент!? О, чудо! О, музо на позора!

50% на 50% – това е положението.

Решаващият глас е отново на представителя на ДПС, който умело се укрива, за да няма възможност за крайно становище. Схващате ли?

Времето минава, скелетът става по-голям, душата и тялото бавно се разделят, а партийните плъхове си играят в игра на глада.

Унижават достойнството на един от нас. Утре – на всеки от нас.

Стрелят в главите ни, не в краката. Наричат нас симуланти, а те дебелеят и тъпчат до спукване офшорните си сметки по престъпен начин. Разделят ни и ни завладяват!

Получих съчувствие и подкрепа от човек, когото в разговорите ни наричам „комуна“! Бях предаден от всички, за които бях готов да дам живота си.

Това е моят грях – суета!

Извинявам се на „комуната“! Той може и да е заблуден, но все още в гърдите му бие човешко сърце. За разлика от зомбираните десни…

Николай Марков


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар