Ботев Пловдив се включи в благотворителна кампания – БГ Футбол – efbet Лига

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ботев (Пловдив) и фондация „Нощ на ангелите“ отново обединяват сили в нова благотворителна инициатива, съобщиха от футболния клуб. “Жълто-черните” и фондацията се включват в кампанията за набиране на средства за лечение на Георги Маринов. 

Георги Маринов е на 22 години и има частично прекъсване на гръбначния мозък след тежка катастрофа преди две години и половина. Сега пред Георги предстои лечение в Тайланд, за което лекарите дават 85 процента шанс за пълно възстановяване. За целта обаче са необходими сериозни финансови средства.

В предстоящите мачове срещу Славия, ЦСКА-София и ЦСКА 1948 Ботев (Пловдив) ще подготви инициативи насочени към набирането на средства за лечението на Георги. Планиран е и благотворителен двубой с участието на легендарни футболисти, за който предстои да бъдат уточнени допълнителни детайли. 

“Включете се и вие и подкрепете Георги по неговия път към успеха в тази битка”, написаха от клуба и посочиха банкова сметка, на която всеки желаещ може да направи дарение.

IBAN: BG36BPBI79424055936001
BIC: BPBIBGSF
Вид валута: BGN
Титуляр: Иван Маринов Маринов

Както е известно, Ботев (Пловдив) и Фондация “Нощ на ангелите” вече организираха поредица от благотворителни инициативи. Зимният подготвителен лагер на “жълто-черните” премина под надслов “Лагер на доброто” и по време на подготовката на тима в Турция се продаваха виртуални билети за контролните мачове, събраните средства от които бяха дарени за подпомагане на благотворителните кампании на фондацията. 

Източник/ци: gong.bg, dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар