Бош Електроинструменти се включиха в демонстрация с екипи на Столичната пожарна

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бош Електроинструменти се включиха в отбелязването на 143 години Столична пожарна със специална демонстрация на акумулаторни електроинструменти, които компанията отдаде за безвъзмездно ползване на службата. Безопасността е един от основните приоритети в работата на Бош и е в основата на иновативните технологии, които създава под мотото “Техника за живота”. За поредна година екипът на Бош Електроинструменти подготви информационна кампания с фокус върху безопасността.

Предоставените електроинструменти от Бош ще улеснят ежедневната работа на Пожарната и ще ускорят възможностите за реакция в критични ситуации, като допълнят вече наличните уреди, с които разполага. За да се уверят в ефективността им, демонстратори от Бош реализираха съвместна тренировъчна акция с пожарникари, на която показаха в действие как за по-малко от минута може да се разреже и обезопаси автомобил, благодарение на акумулаторен саблен трион със специализиран консуматив. Беше демонстрирана и Термална камера GTC 400C, с помощта на която се откриват температурни разлики зад стени и прозорци. По време на демонстрацията бяха показани и акумулаторни инструменти като ъглошлайфи, гайковерти и винтоверти от иновативната серия BiTURBO.

По време на събитието беше извършен молебен за здраве, както и организирани професионални акции на млади огнеборци, които демонстрираха своите умения за действия при катастрофа и показаха възможностите на съвременното си техническо оборудване. Младата смяна пожарникари също се включи в празника. Учениците показаха нагледно своите състезателни умения, подготовка и придобити знания.


Материалът е предоставен от Bosch.

 

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар