Боян Чуков: Засега не виждам основания за война между Русия и Украйна

Боян Чуков от упор: Президентът постави Корнелия Нинова в ситуация цугцванг

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Президентът постави Нинова в ситуация цугцванг като й връчи мандат за съставяне на правителство. Стопанката на “Позитано” 20 е принудена да играе в личен план като за последно. Търговията с оръжие е много доходна за българския народ и промишления ръст на България в ЕС.

Това написа на стената си във Фейсбук политическият анализатор Боян Чуков. Ето какво още пише той:

Пенсионерите богатеят не с дни, а с часове. Нинова окончателно се прегърна с ДБ и ПП за тържеството на социалистическите идеи. Нормално е да покани на Бузлуджа Христо Иванов, Кирил Петков, Асен Василев и Атанас Атанасов. Много са, силни са! Всички те пак са тук. И всичко това в името на народа и евроатлантическото мнозинство. Колкото и да е възрастен електоратът на БСП и със забавени мисловни процеси, няма как да не вдене, че и този път Корнела дава неопровержими доказателства, че е истински последовател и пазител на идеите на Димитър Благоев. Не е за сефте, но все пак.

БСП определено ще танцува само това лято. Ако въобще се стигне до танци. БСП е обречена да бъде прехвърлена на „изкуствено социологическо дишане”. Този процес тръгна и се вижда с просто око.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар