Браво Борисов, браво, Бойко, пак преметна протестиращите!

Бойко Борисов
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

За 4-ти пореден спектакъл им изнесе на нещастната опозиция със същият сценарий и със същите артисти. Браво поздравявам те за това как блестящо отигра патовата ситуация и спечели доверието на животновъдите за следващият мандат.

Правиш го за пореден път по един и същи начин и никой не го забелязва и всички те плюят, че се тъп.

На предишните избори успя от собствените си негативи натрупани от наредба №3 да извадиш позитиви като б. Синапов извади пред мзхг 200 души животновъди да си поискат парите по агроекология от х. Бозуков назначеният служебен министър от радев.

Настояваше да се изплатят при положение че парите по тази мярка са похарчени. Същият този с. Кароколев изкара пред мзхг 50 души животновъди още първият работен ден на бозуков за отмяна на наредба №3, при положение че тази наредба е приета с неговият подпис и е обсъждана 4 месеца.

Сега пак същият този нещастник е недоволен от държавата, че не се изкупува продукцията на хората но преви национални събори за 7-ми път на петро павловският манастир.

Защо тогава на този форум не обсъждаше тези неща а нямаше както всяка година и един доклад за състоянието на овцевъдството в българия.

Същият този хубавец е председател на най голямата развъдна асоциация на млечни кръстоски които са обявени от него за порода и си получава едни добри пари.същият този водач и защитник на овчарите защо не каже какви пари взема от европейската комисия по овцевъдство и козевъдство за развитеите на бранша и популяризиране на овчите и козите продукти. Лично от д-р рамус знам, че ежегодно са му давани по 2.5 милиона лева за които прави два събора.
Този защитник да каже как е измамил един молдовски гражданин с овце за 150 хиляди евра. Вместо дзвиски от испания асаф му набутва бракувани овце закупени от гърция.

На тези овце им сваля ушните номера и поставя български за което му помагат и съдействат ветеринарните власти.
Иасрж му помага и издава фалшиви педигрета на животните.когато пристигат в молдова хората се хващат за главата, защото вместо дзвиски виждат 6-7 годишни овце без зъби.

При аутопсия на една умряла овца намират испански чипове в търбуха.сега този нещастник е председател на нока и на развъдна асоциация за което се предполага, че трябва да има някаво ново на компетентност не няма такова нещо момчето е един прост шофьор но с амбиции и с бъдеще защото много добре играе в едип и знае да разпределя пари.
Ето за това е любимец на борисов.

Ето това е днес главният герой във филма на борисов останалите са аут но кораба продължава да плува и няма изгледи някой да го спре.видяхте всички че новият главен герой на борисов е приет радушно и от слави трифонов.
Доц. Йордан малджански

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар