Браво! Бунт на родители срещу задължителните маски на децата им в училище

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Изпращам детето си на 15-и без маска. Ако го върнат на другия ден няма да го пусна на училище”, възкликва бесен баща. Призивите набират все по-голяма подкрепа. Аргументите на родителя Е. Манов са повече от силни. Заради детската психика той знае какво ще стане. Ще излязат децата в междучасие, ще сложат маската в джоба, ще я изпуснат, ще я настъпят,

 

ще я слагат върху чина.

Ще обере маската всички боклуци и след това детето ми ще си ги набута всичките в устата. Това са парцали срещу глоба, възкликва майка.

Поздравявам ви! Въпреки че съм учител и контролът пада върху нашите плещи смятам маските за излишни и даже вредни, коментира призивът срещу маските на Иво Костов учителят Николай Николов.

Родителите не могат да се начудят на поредния нелогичен съвет на санитарните власти. Към момента в случай на регистриран заразен, контактните с него лица задължително се поставят под карантина. Ако обаче ученик се зарази, родителите му няма да се карантинират, твърдят българските здравни власти.

Разбрахте ли нещо?
Защо за едните така, пък за другите – точно обратното?

Още преди дни доцент Атанас Мангъров заяви, че мерките срещу коронавируса в училищата, които се въвеждат със започването на присъственото обучение, са неадекватни. “Обадиха ми се да си затварям устата”, сподели доцент Мангъров.

“Слагат намордници на децата, за да не могат да дишат”, роптаят родители.

“Моите деца няма да носят маски на даскало, а вашите?”, пита родител във видео обръщение. Има и такива, които

вярват на пропагандата
Демир бозан билки за бъбреци
на световната фармацевтична мафия: “Цял свят носи маски, само вие мрънкате”…

Доста от коментарите завършват с призив “Оставка!”.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар