БРАВО! Мая Манолова спечели поредна битка за гражданите!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Поредна спечелена битка за българските граждани!

Днес с решение на Административния съд София-град, което е окончателно и не подлежи на обжалване, изпълнителният директор на „Топлофикация София“ бе задължен да предостави исканата от мен информация за какво са похарчени събраните през 2015 г. юрисконсултски възнаграждения за близо 15 млн. лева чрез започнати дела срещу 21 хиляди столичани.

В тези производства дружеството е поскало минимум 300 лева пред съда, 350 лева пред частен съдебен изпълнител и 300 лева по исково производство. Това са огромни суми, които столичната топлофикация прибира от клиентите си, без да дава информация за какво ги използва след това.

Сагата с „Топлофикация“ продължи близо три години, но в крайна сметка приключи в полза на гражданите. Искам специално да благодаря и на адвокат Александър Кашъмов, който ме представляваше и без чиято помощ този успех нямаше да бъде факт.

Тази спечелена битка е доказателство, че когато човек не се отказва и не спира да се бори, в крайна сметка постига целта си в името на справедливостта.

Но, борбата с „Топлофикация“ не е приключила. Поне не и докато не се намери начин за по-адекватни механизми за такса „сградна инсталация“, която е абсолютно абсурдна и несправедлива!

Мая Манолова, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар