Скоба

Браво! Мъж отряза демонстративно с флекс скобата на колата си (ВИДЕО)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Клип с демонстративно премахване на скоби от автомобил във Враца обиколи социалните мрежи. На него се вижда как мъж с портативен флекс реже поставената му скоба за неплатено паркиране в синята зона на града. Докато реже, гневно обижда с нецензурни реплики служителите на “Паркинги и гаражи”.

А отрязаната скоба след това прибира в багажника си с думите “като сувенир”. Постъпката му предизвика вълна от разнопосочни коментари.

„За случая бях уведомен пряко от служителите на синята зона и екипа, поставящ заключващите устройства – скоби. Веднага подадох сигнал в дежурната част на РУ на МВР– Враца. Нашите служители ме уведомиха, че лице е отрязало скобата, сложило я е в багажника и е напуснало мястото с автомобила си. С подаване на сигнала в полицията лицето беше бързо установено и задържано”. Това разказа в ефира на „Здравей, България” Цветомир Илиев от Общинско предприятие “Паркинги и гаражи”.

По думите му подобни ситуации са ежедневие. „Има постоянно недоволни граждани. Нашите служители, голяма част от които са жени, по метода на убеждението, успяват да се справят с трудните ситуации. В конкретния случай жената, която е била на смяна, е била далече, но е чула шума от рязане на метала. Предупредила е своевременно колегите си от екипа, за да започне издирване на този автомобил”, посочи той.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran
Коментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар