Браво на Румен Радев! В ГЕРБ пищят на умряло – „калинка” изритана от Агенцията за инвестиции с викове „ИЗЧЕЗВАЙ”

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Браво на президента Румен Радев! Назначеното от него служебно правителство започна поголовна чистка на „калиниките” на ГЕРБ, които се разпищяха на умряло!

Една такава днес бе прогонена с викове „Изчезвай” от шефския пост в Българската агенция за инвестиции – Десислава Трифонова, до днес изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции.

„Днес ми беше връчена заповед от министър Кирил Петков, който дори не ме е виждал, не ме познава, не ме е викал на среща, от г-н Стамен Янев, който влезе брутално днес в кабинета ми и буквално ме изрита. Аз започвах уебинар с общините, връчи ми заповедта на министъра и ми каза „изчезвай“.

„В заповедта няма никакви причини. Искам обяснение от министър Кирил Петков защо съм освободена. Имам общо 10 години опит в държавната администрация. Искам да получа обяснение за грубото отношение.

Аз съм жертва на някакъв реваншизъм, искам да знам защо съм уволнена. По времето, когато съм била директор на Агенцията за инвестиции, тя е постигнала най-добрите си резултати“, каза още Трифонова.

По думите на Трифонова вероятно Стамен Янев ще е новият директор на БАИ. Докато тя говореше пред медиите, на сайта на агенцята вече стоеше името му като изпълнителен директор. „Само за миналата година са сертифицирани проекти за над 1 млрд., и то по време на криза. От началото на годината са на стойност 800 млн. лв., а текат и още преговори с инвеститори“, посочи още Трифонова.

Колега на изританата от благия пост герберастка  разкри каква е истината за изпищялата чиновничка:

„Тази ми беше колежка в ДФ „Земеделие”, няма друго такова влечуго, класическа калинка”, пише фейсбук потребител.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар