Браво! Освиркаха ПКП в Търново докато четеше жалката си реч

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Обявяването на Независимостта преди 112 години е едно голямо народно усилие. Пътят към тази историческа дата е предначертан от визионерите участвали в борбите за Освобождението на България, от създалите на Търновската конституция и всички, които сътвориха млада България.

 

Това заяви председателят на Народното събрание Цвета Караянчева във Велико Тръново по време на официалните чествания по повод 112-ата годишнина от обявяването на Независимостта на България. По време на цялата реч на Караянчева граждани скандираха “оставка” и се опитваха да прекъснат изказването й.

“Скъпи граждани, скандиращи там, ще ви кажа, че преди вас тук е имало много хора, които са имали много по-голяма визия от вас. Днес е празник на политическата воля и на здравия политически разум. Днес е празник на онези, които могат да мислят напред и имат визия за бъдещето”, обърна се председателят на парламента към протестиращите.

“След обявяването на Независимостта започва една спирала от много труднио моменти за България – войни, национални катастрофи, преврати, народен съд. Ние никога не трябва да допускаме тези грешки повторно. Скъпи приятели, които искате да честваме заедно днешния празник, ще ви кажа, че независимостта трябва да бъде сплав от разум, храброст и смелост. Скъпи сънародници, честит празник. Да живее независима България. На вас, които викате оставка, също честит празник”, завърши Цвета Караянчева.

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар