Браво! Прокуратурата в Ню Йорк повдигна обвинения за данъчни престъпления на организацията на Доналд Тръмп, както и на финансовия ѝ директор.Според обвинението 73-годишният Алън Уайсълбърг е укрил 1,7 млн. долара приходи, предаде бТВ. Става въпрос и за 15-годишна схема, при която са предоставяни допълнителни облаги на служители като апартаменти, автомобили, недекларирани пред властите. Финансовият директор на организацията пледира невинен. Бившият американски президент Доналд Тръмп не е обвинен по случая, но определи действията на прокуратурата като цитирам “лов на вещици”. Организацията е с годишни печалби над 650 млн. долара. Прокуратурата в Ню Йорк разследва организацията на Тръмп

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Прокуратурата в Ню Йорк повдигна обвинения за данъчни престъпления на организацията на Доналд Тръмп, както и на финансовия ѝ директор.Според обвинението 73-годишният Алън Уайсълбърг е укрил 1,7 млн. долара приходи, предаде бТВ.

Става въпрос и за 15-годишна схема, при която са предоставяни допълнителни облаги на служители като апартаменти, автомобили, недекларирани пред властите.

Финансовият директор на организацията пледира невинен. Бившият американски президент Доналд Тръмп не е обвинен по случая, но определи действията на прокуратурата като цитирам “лов на вещици”.

Организацията е с годишни печалби над 650 млн. долара.

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар