Браво! Смелата Мая слага на диета от властта ГЕРБ и ДПС

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Абсолютно здравословно ще бъде ГЕРБ и ДПС за останат малко на диета и да не участват във властта. Правителството трябва да бъде на промяната.

Това заяви Мая Манолова от “Изправи се.БГ! Ние идваме” на брифинг пред Министерския съвет. ИБГНИ припозна като свои партньори проектът на бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев, както и “Демократична България”.

 

Разговори между новия политически играч и “Изправи се.БГ! Ние идваме” ще има в началото на следващата седмица. Това се случва след като Манолова протегна ръка и поиска съвместно явяване на изборите с “Продължаваме промяната”. Това пожелаха и от “Демократична България”, но проектът на Петков и Василев избра за мандатоносители формациите “Волт” и “Средна европейска класа”. Остават отворени обаче за следизборна коалиция.

 

“Ние сме отворени и ще участваме в подписването на споразумение, което да гарантира, че ще има мнозинство на почтените и правителство на промяната в 47-о Народно събрание”, категорична бе Манолова.

 

ИБГНИ поиска и оставката на енергийния министър Андрей Живков. Поводът – високите цени на електроенергията, които предизвикаха напрежение през последните дни. Манолова поиска отговорност да понесе и енергийният регулатор.

Манолова призова държавата да подкрепи бизнеса и домакинствата и да поеме разликата между реалната и прогнозната цена на тока за бизнеса, определена от КЕВР – 120 лв.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар