Браво! Тотална чистка и в АПИ, трима гербоиди изхвърчаха с „200”, сред тях и Олег Асенов, който уби двама човека в тежка катастрофа

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тоталната чистка удари и Агенция „Пътна инфраструктура”, през която минаваха най-големите далавери на Бойко Борисов и компания.

Късно снощи и тримата членове на управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ са били уведомени, че изхвърчат от постовете с „200”, както Баце онождаше европейските лидери в скандалния запис.

Уволнението удари председателя на УС Георги Терзийски и двамата членове на ръководството – проф. Олег Асенов, който уби човек при катастрофа, и инж. Иван Досев. 

Потвърждение на новината има във фейсбук профила на Терзийски, който е написал към полунощ следното прочувствено слово: „Трудният и неизвестен път е предизвикателството, което те кара да преодоляваш безпътицата. Благодаря на моите спътници по пътищата на съзиданието.

Оценката за строителите и разрушителите ще даде времето. Екипът беше страхотен! АПИ е един от моите университети! Благодаря!“, пише 24 часа.

Засега от МРРБ не потвърждават уволнението, но вероятно по-късно днес ще съобщят кого назначават на постовете. 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар