Браво! Цветанов работи ожесточено против ГЕРБ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Цветан Цветанов работи ожесточено против ГЕРБ.
Няколко дена преди вторник денят в който депутатите от опозицията  ще опитат да съборят Бойко Борисов, все повече от така наречените независими политици ясно заявяват, че не искат парите на Герб.
Не искат защото Цветан Цветанов им е казал вече какво да гласуват и дори нещо повече обещавал им е че ако Герб паднат в следващият политически проект за България те да имат много по-голяма роля и власт.
Запознати твърдят, че Цветанов с подкрепата на хора от задокеана свързани с Хилъри и Бил Клинтън вече подготвял огромен политически проект, който трябвало да измести Герб от така нареченото дясно в България и да спечели изборите. Спекулира се дори, че проекта ще е този на Слави Трифонов в който Цветанов ще се присъедини до няколко дена след падането на Борисов и така ще се събере с хора от бившето СДС и НДСВ, които вече са в редиците на все още неригистраната партия на шоумена от Учин дол.
Наливат се милиони в Цветанов и хората му в момента от САЩ, а Бойко Борисов дори не си прави труда да му се обади и да му каже да се спре, коментират хора от високите етажи на властта от Герб, които вече явно предусещат, че Цветанов ще довърши Борисов, точно когато той най-малко очаква.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар