Братът на изчезналия Емил Боев: Все едно е изчезнал вдън земя – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Няма нито един запис, на който той се вижда ясно. Никъде няма нищо, което да ни подсказва дори в коя посока е тръгнал. В момента това е най-големият ни проблем. Все едно е изчезнал вдън земя. Вече четвърти ден дори троха напредък нямаме. Това заяви братът на изчезналия в Перник 25-годишен Емил Боев.

“Просто искам да го намерим, да е на топло някъде. Надявам се да е на безопасно място”, каза Мартин Боев.Той добави, че имат нужда от гласност на издирвателната операция.


За последни Емил Боев е видян в петък срещу събота в 3 часа сутринта. Той е бил на фестивала “Сурва” заедно с приятели. Емил е облечен с камуфлажно яке и тъмни панталони. Висок е 1,80 м, със зелени очи и с кафява коса, с брада и мустаци, съобщават негови близки.

“Като не може никой да ни спаси, ние сами трябва да се спасим. Бог високо, цар далеко”, заяви бащата на издирвания Емил, предава bTV.

“Сутринта се събрахме пред общината с една група с кучета от Планинската спасителна служба. Обиколихме района. Тази част, която е над парка, в която се намира стадиона е на 90% обходена. В момента се свалят данни от GPS тракерите, за да проверим, ако има останали непрегледани места”, добави той.

Бащата на изчезналото момче не е изненадан, че толкова хора са се включили в издирвателната операция.

Братът на Емил Боев – Мартин добави, че постоянно получават разнопосочни сигнали.

“Малко му е трудно на момчето (б.р., което последно е било с Емил Боев), защото и двамата са били пийнали. Казва: “Аз заспах, губи ми се. Не дава ясен отговор”, каза той.

“Нещо дълбоко се е разстроил, бил е в състояние с изострени емоции, забравил е може би, че няма телефон, защото е мислел, че е с паднала батерия. Аз го намерих телефонът, беше счупен. Много версии са, за съжаление”, добави Мартин Боев.

Близките са успели да видят с кого последно си е писал.

“До един момент всичко е било нормално. След това всичко се обръща по неясна за мен причина”, добавя той.

Проверени са болници, заведения, полицейски участъци. Взети са показания. Всички са го виждали до момента, в който са били заедно с приятелите му.

“След като са останали само с това момче – никой не е видял нито единия, нито другия. Има вариант да е в цяла България. Имал е пари и документи в себе си”, казва Мартин Боев.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар