Братът на прокурора, поискал арест на Путин за „отвличане на деца“ от фронта, е осъден педофил

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Британският адвокат Карим Хан е прокурорът на Международния наказателен съд, който издаде „заповед за арест“ на руския президент Владимир Путин и руския омбудсман за защита на децата Мария Лвова-Белова. Той е известен с участието си в трибуналите за Югославия и Руанда, тоест един идеологически проверен от всички страни кадър, който върши каквото му наредят“, пише в канала си в Телеграм експертът по международна геополитика и кандидат на философските науки Юрий Баранчик. Оказва се, че братът на прокурора от Международния наказателен съд, издал заповед за арест на Путин и Белова, е осъден педофил.

„Но Карим Хан е известен не само като адвокат, но и като брат. Брат на педофил. През май 2022 г. братът на Карим Хан – Имран Ахмад Хан (49-годишен политик от Консервативната партия на Обединеното кралство), беше осъден на 18 месеца затвор, след като беше признат за виновен в сексуално насилие над непълнолетно момче“, продължава Баранчик. Той обаче излежава зад решетките само 9 месеца и е освободен.

Ето останалата част от изложението му:

„Какво предприе британското „правосъдие“? Оказва се, че на 23 февруари 2023 г. Имран Ахмад Хан е освободен от затвора, след като е излежал само девет месеца от 18-месечната си присъда по обвинения в педофилия. А на 17 март, три седмици след освобождаването на брат му педофил от затвора, другият брат в Международния съд издава „заповед за арест“ не само на руския президент Владимир Путин, но и на Мария Лвова-Белова, комисар по Правата на децата в Русия, тоест човек, който защитава децата от такива като брата на прокурора. Символично. Те вече не се срамуват от нищо.

Британската правосъдна система вече възнагради британски прокурор от Международния наказателен съд, като освободи брат му педофил предсрочно от затвора. Разбира се, че това е скандал. И, разбира се, вече е ясно защо, съдиите от Международния наказателен съд изскочиха от тогите си, за да вземат такова очевидно идиотско и незаконно решение“, завършва Баранчик.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар