Братята Тейт остават в ареста, адвокатът на Майк Тайсън не можа да им помогне

Братята Тейт остават в ареста, адвокатът на Майк Тайсън не можа да им помогне

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Братята Андрю и Тристан Тейт остават в предварителния арест, реши Апелативният съд в Букурещ. Решението на магистратите е окончателно, съобщават медиите в Румъния.

Зад решетките остават и Луана Александра Раду (бивш полицай) и Джорджиана Мануела Нагел (приятелката на Андрю Тейт) – обвинени в подкрепа на двамата в престъпната им дейност, пише Аджерпрес.По-рано днес братята Тейт се явиха в съда, придружавани от адвокат от САЩ, който е защитавал Майк Тайсън и Крис Браун. “Няма много справедливост в Румъния!”, заяви на влизане Андрю Тейт.


Двамата братя са в предварителен арест от 30 декември 2022 г. Ден по-рано те бяха задържани от Дирекцията за разследване на престъпленията на организираната престъпност и тероризма (ДРПОПТ) заради обвинения в трафик на хора и изнасилване. До момента са идентифицирани шест жени, които са били сексуално експлоатирани от групата, ръководена от двамата британци.

Тридесет и шестгодишният Андрю Тейт е бивш професионален кикбоксьор, който понастоящем има близо 5 милиона последователи в Туитър. В социалните мрежи той придоби популярност с език на омразата, което доведе до спиране на профилите му в повечето от тях.

 

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар