Братя Галеви до Борисов: Господин пожарникар, нещо не се получи

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Тази сутрин Бойко Борисов в ефирът на БТВ на няколко пъти спомена Братя Галеви и връзката им с Мая Манолова, явно това е и причината тази вечер в социалната мрежа Фейсбук да се появи писмо от “ Братя Галеви до пожарникарчето Борисов“ Дали братя Галеви са автори на писмото няма как да знаем, но едно е сигурно, Бойко Борисов буквално е изпаднал в паника, че кметица на София в неделя вечерта може да е и Мая Манолова. Ето и текста на писмото:
“ До пожарникарчето Борисов

Ние сме братя Галеви и се обръщаме към онзи пожарникарчето, заради което напуснахме и България, гледаме отстрани как се поти и мъчи това момче и не можем да не споменем факта, че една жена в пола го направи смешен през последната една седмица.

Но не за това пишем, искаме най – накрая да попитаме Борисов, кога ще си признае, защо и как ни прати за храна на прокуратурата и не бяха ли той и Цветанов хората, които ясно ни казаха, че ако не работим на изборите за Герб, ще ни стъжнат живота.

Само, че господин пожарникар, нещо не се получи, не можахте с Цветанов да ни стъжните живота въпреки шпиц командите на прокуратурата, КОНПИ, НАП и т.н. да ние не работихме за Герб, защото ние не работим за партии, ние сме мъжа на честта и на мекотели не служим, а ти пожарникарче си знаеш, че си такова още от едно време докато пазеше колите на Стоил и другият на когото беше дал кабинет в министерски съвет сещаш се нали става въпрос за Румен Николов Пашата.

Кабинета му го даде през първият ти мандат като премиер и това ясно много хора могат да го потвърдят, така че господин пожарникар, когато обясниш за какво е имал кабинет до твоя в министерски съвет Румен Николов един от основателите на СИК, тогава може да се правиш на невинен всяка сутрин по телевизора.

Нали знаеш преди да ни набедиш за мутри и престъпници, ние бяхме служители на закона, бяхме барети, не пожарникари с дебели връзки като тебе. Братя Галеви са си братя Галеви и тях всички ги уважават, защото не служат на такива като тебе пожарникарче,  паникьосано…“

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар