Брутална измама! Вижте как Десислава Танева и Кристалина излъгаха нагло за “отпуснатите” 20 милиона за Хитрино

България, Главните новини, Скандално, Хитрино
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Днес пред изтерзания от мизерия и ошашавен от лъжи и простотии български народ се разигра едно от най – бруталните изпълнителния на герберската пасмина. Десислава Танева – НИЩОТО В ОСТАВКА ИЗБЯГА В Брюксел и реши че трябва да замаже нещата, като си направи гавра и ПР на гърба на нещастието на хората в Хитрино с това, което прикриват с Порожанов вече цяла година.

ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА

И с помощта на другия Герберски ГРАНДИОЗЕН ПРОВАЛ – Кристалина Георгиева решават да кажат „че раздават“ едни 20 милиона лв. за наистина бедните и пострадали хора и то не от къде а от Програмата за развитие на селските райони 2014-2020.

КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА

 

Вижте тук какви ги плещи пред сервилните журналисти на които е платила пари за имидж на 25 ноември тази година:

ЕК одобри отпускането на 20 млн. лева за Хитрино

http://dnes.dir.bg/news/ek-shteti-hitrino-24745274?nt=10

ЕК разреши България да отпусне 20 млн. на Хитрино. Средствата ще са по програмата за развитие на селските райони

http://www.dnes.bg/eu/2016/12/13/ek-razreshi-bylgariia-da-otpusne-20-mln-na-hitrino.325461

Управляват ни неграмотни, невнятни и самозабравили се хора, а българските национални медии и телевизии са евтини ПР проститутки на този, който си плаща.

В следващите абзаци ще разберете какви ИЗРОДИ гледате всеки ден по телевизиите и им четете брътвежите в нета.

По ПРСР не могат да се раздават така едни пари, защото някъде е станал много трагичен инцидент, било то и с човешки жертви, какъвто е случая, защото това не е фонд за бедствия и аварии. По тази програма си има правила (които не ги спазват) описани в наредби, с приеми, кандидатстване, оценяване, класиране и финансиране на проекти. ПРОВАЛА Танева твърди, че ще финансира пътища, водопроводи и ще ремонтира сградата на Общината в село Хитрино за 20 милиона лева.

Дотук добре, ще каже някой –  но приема току-що мина, А ПРЕЗ СЛЕДВАЩАТА НЯМА И ДА ИМА! и Община Хитрино си е кандидатствала с 2 проекта по мярка 7.2 по Програмата за развитие на селските райони:

1.единият е с входящ номер ИД НОМЕР: 27/07/2/0/00293 като има 60 точки,

ХИТРИНО

2 вторият е номер ИД НОМЕР: 27/07/2/0/00159 и има 40 точки на  класирането.

ХИТРИНО

И двата проекта са под чертата, защото са им дали под 63 точки и не подлежат на по-нататъшна оценка от Държавен Фонд Земеделие, защото Хитрино НЕ Е ГЕРБЕРАСТКА община, а на ДПС и кметът не се е съгласил да обещае 30 процента на Боко Тиквата и Порожанов.

От друга страна точно в момента, в които двете НЕЩАСТНИЦИ лъжат от Брюксел, МЕНТЕ ДИРЕКТОРА Пора пуска новина на страницата на ДФЗ, че е излязло предварителното класиране на общините.

Е няма такива безсрамници. Всеки може да направи справка с УРН – номера на Община Хитрино – 384254 и да се убеди сам какви хора са във власттаи техните лъжи.

http://www.prsr.bg/proekti/index.html?urn=384254

ПРОЕКТИТЕ НА ОБЩИНА ХИТРИНО СА ОТХВЪРЛЕНИ, ТЕ ДОРИ НЕ ПРОДЪЛЖАВАТ в ПРОЦЕСА НА ОЦЕНКА.

И КАК ТАКА НЕДОРАЗУМЕНИЕТО ТАНЕВА КАЗВА, ЧЕ „В СЪБОТА ЩЕ ПОДПИСВА ДОГОВОРИ С ОБЩИНА ХИТРИНО“, КАТО ДОГОВОРИТЕ ПО ПРСР СЕ ПОДПИСВАТ ОТ ДИРЕКТОРА НА ФОНД „ЗЕМЕДЕЛИЕ“. И ТЕ ЛИ ЩЕ СА ТАКА „ПРОФОРМА“, КАКТО УВОЛНЯВАШ И НАЗНАЧАВАШ ДИРЕКТОРИ НА ФОНДА.

МИЛА МИ, НЕГРАМОТНА ГЕРБЕРСКА ПАСМИНА, ПРОГРАМАТА ЗА РАЗВИТИЕ НА СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ НЕ ФИНАНСИРА БЕДСТВИЯ И АВАРИИ, ПРОСТО В ОДОБРЕНИЯ БЮДЖЕТ НЯМА ТАКОВА ПЕРО ИЛИ ДЕЙНОСТ.

ТОВА Е БУТАЛЕН ПОПУЛИЗЪМ И ЧУТОВНА ЛЪЖА.

НА ТЕЗИ ЖЕСТОКО ИЗТЕРЗАНИ ХОРА ОТ ТРАГЕДИЯТА ИМ ТРЯБВА ДОМ, ТОПЛИНА, ТОПЛИ ДРЕХИ, ХРАНА, ДОРИ ДУХОВНА ПОДКРЕПА И ПСИХОЛОГИЧЕСКА ПОМОЩ, ЗА ДА ПРЕВЪЗМОГНАТ СЛУЧИЛОТО СЕ.

20-ТЕ МИЛИОНА СА АПЕТИТНА ХАПКА И ТОВА Е НУЖНО НА КРАДЛИВИЯ БАШИБОЗУК НА БАЙ ХУЙ СЪС СТРОИТЕЛНИТЕ ФИРМИ И ПОРЪЧКИТЕ ДА ИЗТОЧАТ ПАРИТЕ И КРЪВТА НА БЕДСТВАЩИТЕ, А ПАРИТЕ ЩЕ ОСТАНАТ ЗА СМЕТКА НА ОСТАНАЛИТЕ БЪЛГАРИ, ЗАЩОТО КАКТО „АФЕРА“ ВИ ПИСА – ДФЗ Е БЕЗ ЛЕГИТИМЕН ДИРЕКТОР И ДНЕС СА СЪОБЩИЛИ ТОВА И НА ТАНЕВА В БРЮКСЕЛ!

КАК НЕ ВИ Е ПОНЕ МАЛКО СРАМ, СТРАХ ОТ БОГ, НЕЗАВИСИМО ХРИСТОС ЛИ Е ИЛИ АЛЛАХ? НЯМАТЕ ЛИ СЪВЕСТ И НА ГЪРБА НА УМРЕЛИТЕ, И РАНЕНИТЕ ДА КРАДЕТЕ! НЕЩАСТНИЦИ ГЪРБАВИ…

ЗАГИНАЛИТЕ БОГ ДА ГИ ПРОСТИ, И БОГ ДА ПОМАГА НА РАНЕНИТЕ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА.

А НА ТЕЗИ ДВЕ НЕЩАСТНИЦИ КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА И ДЕСА ТАНЕВА ГОСПОД НИКОГА ДА НЕ ПРОСТИ ЗА МЕРЗКОТО ДЕЯНИЕ, КАКТО И НА БАЙ ХУЙ, КОЙТО ГИ НАСЪРЧАВА В ЛЪЖИТЕ И КРАЖБИТЕ.

ТОЛКОВА ЛИ НИКОЙ ОТ ВАС НЕ ПОМНИ НАЛИТЕ ЛЪЖИ НА ТАНЕВА В ПАРЛАМЕНТА ЗА ЗАГУБЕНИТЕ 1 МИЛИАРД И 300 МИЛИОНА ЛЕВА -ПАРИТЕ ПО ПРСР ЗА 2015 ГОД

ТАНЕВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ АРЕСТУВАНА ОЩЕ С КАЦАНЕТО И НА ЛЕТИЩЕТО В СОФИЯ, ЗАЕДНО С ПОРА, МИНЬОНА И КОМПАНИЯ, А НЕ ЦАЦАРОВ ДА МИ СЕ ПОДПИЧКОСВА И ДА ПРАВИ ПРОВЕРКИ НА ПЛОВДИВСКИЯ ЗООПАРК, ЩОТО СИ БИЛ ХАРЕСАЛ ЗА СЕБЕ СИ КЛЕТКАТА НА СЛОНА – WTF?!?

П.П. Вземете фактите от тази статия тук – и ги разпространете по всичките им поръчкови сайтове, герберастки тролски форуми и проституиращите национални телевизии!

Източник: afera.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар