Брутално! Жена изхвърли бебето си в кош за боклук, увито в… хартия!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
24-годишна жена е била арестувана от гръцките власти, след като е изхвърлила новороденото си бебе в контейнер. Случката е станала в град Каламата.

Бебето е било една на няколко дни, когато било забелязано от случайна жена в сряда. Местната жителка чула плач, идващ от кофата за боклук и веднага се обадила на спешния телефон.

Бебето е било спасено минути преди боклукчийския камион да мине през гръцкия квартал. “За щастие е имало закъснение. Детенцето е извадило късмет. Боклукчийските камиони тук не просто събират отпадъците от контейнерите, но и ги компресират”, заяви в официално изявление кметът на Каламата, цитиран от BBC. Според разказа на жената, намерила новороденото, бебето е било в хартиен плик.
На място по-късно пристигнали двама служители на полицията. Детенцето било откарано в болницата, където му предстои възстановяване. Самоличността на майката е била установена. Жената е от Грузински произход и е била арестувана.
Тя е обвинена в опит за убийство. Според показанията на майката извършеното било направено в момент на отчаяние. “Нямам никого. Никой не ме подкрепя, никой не ми помага”, заяви в полицейския участък 24-годишната жена.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар