Брюксел завъртя звучен шамар на шайката – България не е правова държава! Informiran.net: Оставките кога?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Европейският парламент най-после официално завъртя звучен шамар на шайката ГЕРБ, предвождана от сикаджията Бойко Борисов.

 

 

Европейските депутати гласуваха, че България не е правова държава напук на натиска от пратениците на Баце.

Документът отчита значително влошаване на принципите на правовата държава, демокрацията и основните права, включително независимостта на съдебната власт, разделението на властите, борбата срещу корупцията и свободата на у нас. Така официално Брюксел подкрепи и протестите у нас, радва се „Отровното трио”, което във фейсбук пусна следния коментар:

Днес Европейският парламент прие остра резолюция за състоянието на правовата държава и основните права в България.

С този акт протестите в страната получиха морална подкрепа и можем спокойно да кажем, че политическият шамар е за властта, а гражданите на България получиха потвърждение за техните искания.

Всички опити за лобиране от хората на Борисов, което да прикрие истината за държавата ни, претърпяха провал. Властта в България катастрофира и в страната ни, и в Европейския съюз.

Въпреки натискът на властите в София, няколко депутати от ЕНП, между които Радан Кънев, предпочетоха да съхранят съвестта си, отколкото да запазят фалшива идеологическа солидарност.

Следващата стъпка е директно обвързване на отпусканите евросредства за България с върховенството на закона и нивото на корупцията. Както не веднъж сме казвали, всеки ден престой на Бойко Методиев Борисов в изпълнителната власт носи преки загуби за България.

Хубав ден за българските граждани, лош ден за хунтата!

Редакцията на Narod.bg призовава цялото правителство и евродепутатите на ГЕРБ да подадат оставка ВЕДНАГА след публичното признание на ЕП, че ни управляват престъпници.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар