БСП или не са готови за избори и управление, или поради някаква причина не желаят смяна на управляващите

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

За съжаление се потвърждават съмненията ми, че БСП или не са готови за избори и управление, или поради някаква причина не желаят смяна на управляващите.

От дълги години вече, направо десет, откакто ГЕРБ са на власт, очаквам народни протести, организирани от БСП като най-голяма опозиционна партия. Тц! Няма!

Да, много ми казват, че в политиката има тънкости. Дипломация. Време за съгласуване. Да, ама аз казвам: глупости говорите. Политиката е да правите това, което е най-добро за избирателите и което се очаква от тях и заради което са ви избрали. Никой не ви е избирал, за да си правите тънки сметки, дипломатично да правите вотове на недоверие и прочие предизвестени глупости.

 

Хората са разочаровани. Първо от това, че вместо решително да се намеси и да спре катастрофата, БСП се дърлят като кучета помежду си. И второ – няма адекватна реакция. На което се дължи и изборният резултат – хората, когато са разочаровани, не излизат да гласуват.

Миналата година по време на чумата, Корнелия Нинова се снима с животновъдите и по селата, но не призова вместо на Бузлуджа, всички да отидат пред Народното събрание да протестират. Защо ли, питам?

Днес Перник няма вода. Борисов се прави на Спасител и хвърля цялата вина върху БСП. Реакцията е – среща с Гешев на Нинова /която явно е забравила, че Борисов си го избра/ на Йордановден и внасяне вот на недоверие в ресор околна среда. Е, няма такъв комикс!

И все повече се убеждавам, че статуквото е многоглава хидра с различни глави и едно и също тяло, което се храни от различни места…..А народът загива, докато вие си правите тънките сметки и политики!

Или се справяйте с ролята си, или и вие ще си заминете заедно с ГЕРБ. Защото народът досега не успя да се вдигне на протести, защото те не стават спонтанно, те се организират от партии, организации, изискват много средства, възможности и пари. Които вие имате, но обикновения страдащ българин няма. А вие все повече разочаровате…..

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар