БСП София издигна официално Ваня Григорова за кандидат за кмет на София

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вече имаме официално издигнат кандидат за кмет на София в лицето на Ваня Григорова, обяви председателят на БСП София Иван Таков на брифинг след заседанието на Градската конференция на организацията, съобщава БТА.

„Благодаря ѝ, че прие нашата номинация, това беше един дълъг процес с всичките районни конференции, които минаха„, добави той.

Ваня Григорова благодари за единодушната подкрепа от Градската конференция на БСП София за номинацията ѝ за кмет и за категоричната подкрепа да води листата за общински съветници. „Очаквам подкрепа и от останалите коалиционни партньори, тъй като целта ни е обединение на левите сили, които са със социална насоченост в София, така че да можем да преборим нашите опоненти, чиято единствена цел е да продължат грабежа в София, който продължава 33 години и чиято основна идеология е „всичко е пазар“„, заяви Григорова.

„Тръгваме в нелека битка за София, ние ще се борим най-вече за това „сглобката“, която се получи на национално ниво, да не позволим да се получи отново и в София“, заяви Иван Таков.

„Градската конференция утвърди Ваня Григорова, по мое предложение, да бъде и водач на листата за общински съветници“, съобщи той, който ще бъде на второ място.

„Първият ни коалиционен партньор е на 6-то място в листата, имаме гражданска квота на десето и 13-то място“, каза Таков. От 20-то място нататък имаме още десетина места, запазени за гражданска квота и коалиционни партньори, допълни той.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар