БСП спази обещанието си. Публикува стенограмите за чумата и доказа, че ГЕРБ пак лъжат.

БСП, България, Чума
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Във връзка с изнесената информация от министъра на вътрешните работи Валентин Радев, че ПГ на БСП за България е подкрепила действията на правителството по повод кризисната ситуация с животновъдите в областите Ямбол и Бургас, публикуваме стенограмите от двата председателски съвета, проведени в Народното събрание, съобщават от пресцентъра на БСП.

“Ние държим на прозрачност при взимането на решения и изясняването на истината”, заявят от БСП.

Стенограмите от 17 и 18 юли 2018 г. може да прочетете на следните линкове:

Стенограма от 17 юли 2018

Стенограма от 18 юли 2018

По-рано днес зам.-председателят на ПГ на БСП за България Драгомир Стойнев заплаши от парламентарната трибуна, че “ако министърът на дойде, ние ще бъдем принудени да публикуваме стенограмите и да ги предоставим на медиите”.

“Вчера публично бе обявено, че министърът на вътрешните работи и министърът на земеделието, горите и храните ще дойдат в парламента, за да обяснят на българската общественост какви мерки ще предприеме правителството за ситуацията в Ямболско. Днес разбираме, че Порожанов и Радев няма да дойдат. Проблемът е, че вчера министър Радев излъга всички български граждани, като каза, че е получил подкрепа от всички политически сили за действията на МВР в ситуацията”, предупреди Стойнев.

Скандалът със стенограмите възникна преди дни, когато от ГЕРБ обявиха, че на Председателския съвет от БСП са се съгласили животните в населените райони да бъдат евтаназирани, но въпреки това по-късно са се включили в протестите на фермерите.

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар