бТВ за Светослав Иванов: Ще се видим и на 9 септември!

България, Медии, Светослав Иванов
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

бТВ избра любопитен начин да отвърне на препоръката на медийния издател и депутат Делян Пеевски да се ”прочисти” от журналиста Светослав Иванов.

Телевизията публикува снимка на водещия на предаването “120 минути”, направена в неделя, при последното издание на предаването за сезона, със следния текст:

“#СветославИванов @sveivanoff преди последния ефир на #120минути за сезона.

Ще се видим отново от 9 септември с още по-интересни събеседници и рубрики”

Преди няколко месеца бе съобщено, че фирма от групата на „Ню Бояна“ – „Ню имидж България“, е сключила предварителен договор за покупката на 50% от „Телеграф медиа“, притежавана от „Интръст“ ЕАД, която пък е еднолична собственост на депутата от ДПС Делян Пеевски.

Фирмата „Телеграф медиа“ издава вестниците „Телеграф“, „Монитор“, „Политика“, „Меридиан мач“ и Борба“, а тяхното съдържание се тиражира едно към едно от интернет сайтове, чиято собственост Пеевски отрича.

Светослав Иванов попита Лернер дали се притеснява от това, че „някои от тези издания са натоварени с доста негативи през годините, подозирани са в доста политически зависимости, в това, че са служели за средство за саморазправа с много неудобни и политически, и икономически опоненти“.

Журналистът допълни, че „това е нещо, което е констатирано от големи международни организации, а пък и от българското общество“.

Лернер отговори с „Да“ и допълни, че все още правят предпроектно проучване, „няма да бъде финализирана сделката скоро, имаме още много работа“.

Frognews

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар