Бужи, ще признаеш ли, че през спалнята ти минаха съпругата на виден Котарак, жената на топ митничар, масажистка и още куп омъжени дами? Колко пъти си сниман гол?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Повече от два месеца, след като първо informiran.net разкри коя е дамата, заснела премиера гол да „нанка” в спалнята в резиденция „Секвоя”, Бойко Борисов задочно призна за нечувания скандал.

 

„Президентът вече също е политически играч. Аз съм изяснил как коварно неговите хора, най-близкото му обкръжение, по един много елементарен начин, с една много прекрасна госпожа, дойде и нащрака в мое отсъствие всичките тези работи.

Направиха го по перфектен начин. Шапка им свалям. Години наред са се готвели за това“.

Това измрънка Бойко Борисов вчера по повод на разпространените преди време записи от къщата му. Думите на премиера потвърдиха слуховете, че жената, която го е снимала в унизителната поза, е съпругата на бизнесмена Пламен Бобоков –  Христина.

Само дето признанието от 24 септември Narod.bg публикува още на 17 юли (виж Още по темата, б.ред.)

Проблемът с любовниците на Бойко обаче е далеч по-страшен, разкри наш източник. Премиерът от СИК имал лошия навик да се заглежда по жените на уж най-близките си приятели от кръжеца за белот, издаде информиран източник на Narod.bg.

„Бойко, ще признаеш ли, че през спалнята ти минаха съпругата на виден Котарак, жената на топ митничар, масажистка и още куп омъжени дами? Колко пъти си сниман гол”, попита директно нашият информатор.

И внесе още яснота. Смята се, че чест гост в спалнята на Бойко е била съпругата на бивш шеф на Столичната митница, а любовната афера е била форма на подчинение, за да накара служителя да играе по свирката на Бойко и хората около него, които инкасират милиони от внос на китайско карго.

Сред любовните „жертви” на похотливия министър-председател е и съпругата на виден Котарак, бивш собственик на много известна чалготека в София.

В секс класацията влиза и личната му масажистка Мария Георгиева Петрова, която, както само Narod.bg разкри, публично се хвалела, че Бойко й купил бентли като награда за добрите креватни изяви.

В „черното тефтерче” на Борисов влизат още куп омъжени дами, които разчитат да успеят в бизнеса с вдигнати крака пред премиера.

Според читателя на Narod.bg заради своята необуздана похот Бойко е бил сниман още няколко пъти гол в леглото. Въпрос на време е някоя от палавниците да реши, че е време на инкасира някакви приходи от унизителните кадри и Бойко Борисов отново да лъсне как „нанка”. Интересно ще е тогава какво ще е оправданието му, смее се информаторът на informiran.net

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар