Букарев отрязал Локо София заради ниска заплата – БГ Футбол – Втора лига

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Новият старши треньор на Витоша Бистрица Асен Букарев е отказал на Локомотив София заради ниската заплата, която му е била предложена на прего­ворите. Според запознати, “червено-черните” са излезели с офер­та 2000 лева на месец, която не се е понравила на младия на­ставник, пише “Тема Спорт”. Впоследствие “железничарите” назначиха Радослав Здра­вков.

Интересното е, че преди малко повече от месец Асен Бу­карев е отклонил друго предло­жение. То пак е било от клуб от Втора лига, но там вече не е ставало въпрос за заплатата му. Той е отказал да поеме Пи­рин Благоевград, който му е да­вал доста повече от столични­я тим.

В момента Букарев работи усилено по комплектоването на състава на Витоша за пролет­ния дял. Задачата, поставена му от ръководството, е да спаси тима от изпадане. Както е из­вестно, Асен заменя Енгибар Енгибаров.

От началото на кампанията “тигрите”, които са последни, за­писаха само една победа, при две равенства. В първия проле­тен кръг Букарев ще направи своя официален дебют срещу Царско село, който Витоша единствено победи през есента.

Източник: gong.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар