БУНТОВЕТЕ ПРОТИВ ЦЕНАТА НА ГОРИВАТА СЕ РАЗРАСТВАТ! НА 11.11. СЕ ОЧАКВА ДА БЪДЕ БЛОКИРАНА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В последните две седмици в различни градове на България се вдигаха бунтове против цената на горивата в които хората ясно заявиха, че това повече не се търпи.

Стигна се до частично блокиране на магистрала “Тракия”, граничен пункт “Лесово”, главен път Е – 79 при Благоевград. Градове като Пазарджик, Монтана, Стара Загора, Плевен, Враца< Добрич, Търговище бяха блокирани за часове, а хората искаха някой най – накрая да ги чуе.

Естествено от страна на управляващите се появи поредният патрЕот в медиите така нареченият Ревизоро, за когото е обществена тайна, че е на заплата и при Валентин Златев, за да прати всички протестиращи на майната си да зареждат и да обяви на всеослушание, че ако държавата се намеси в цената на горивата, много пенсионери щели да останат без пенсии и нямало да има увеличения за заплатите в бюджетната сфера?!

Естествено обясненията на Емил Димитров – Ревизоро, днес депутат от компрометираното с новините и доказателствата за продажбата на българско гражданство ВМРО защите тезата на онези, които му плащат, като не трябва да се забравя и факта, че именно Ревизоро беше и един от хората заедно с депутата на Валентин Златев – Мартин Тинчев от ГЕРБ, които вкараха и прекараха в парламента закона познат като “Златев”, който ще унищожи и малките в бранша с горива, въпреки твърденията, на същите тези двамата, че нещата не били точно така.

На фона и на новината, че се очаква така наречената “Гражданска Отговорност”, която е задължителна за всички МПС та в България, че щяла да стигне на цени до 1000 лева, то в повечето градове на страната за тази седмица се подготвят нови Бунтове, в които исканията няма да са само за цените на горивата.

За момента е ясно, че Пловдив, София, Враца, Бургас, Стара Загора, Благоевград, Монтана, Пазарджик, Плевен, Добрич, Търговище, Варна, Ямбол, Сливен, Перник, се вдигат отново на Бунт и че ще има парализиране на трафика в цяла България в един ден и един час за цялата страна.

Имаме намерение да Блокираме всичко навсякъде и нека е ясно, че Бунтът ни не е само за цената на горивата.

На всички нас ни писна от всичките схеми и далавери на политиците в тази държава, защото те вземат хиляди всеки месец, докато ние получаваме едва стотици.

Нещата трябва да се променят и тези в парламента и правителството да разберат, че са слуги на народа, а не обратно.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар