Бургас ще е домакин на първи по рода си къмпинг фестивал

Бургас ще е домакин на първи по рода си къмпинг фестивал

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Град Бургас ще е домакин на първото издание на къмпинг фестивала Explore The World 2024. Той ще се проведе на 27 и 28 април на Морска гара и ще предложи на посетителите безплатни места за кемпери, състезания, викторини и много награди, съобщават от пресцентъра на Община Бургас.

Събитието е насочено към запалените почитатели на почивката на колела. В програмата му са включени презентации на различни модели кемпери, каравани, палатки, продукти за къмпинг, спорт и свободно време, специализирана екипировка, както и най-съвременните технологични решения за комфортна почивка на открито. Ще бъдат представени и най-атрактивните къмпинги по Южното Черноморие.

Всички, които желаят да посетят фестивала със собствен кемпер, могат да се възползват от безплатен паркинг. За тях са предвидени и редица развлечения, дейности на открито и разнообразна програма с възможност за посещения на забележителности, музеи и атрактивни места от Южното Черноморие, както и разходка с кораб до остров Света Анастасия или Ченгене скеле.

Събитието ще има и музикална част, като през двата дни на откритата сцена във фестивалната зона ще се изявят група Four, Атанас Миларов и Самуел Мануелян, Иван Притъргов, група “Силует”, Христина Гугучкова, Преслава Минасян, Пени Ставрева, Чавдар Пеев, Краси Тенев, допълват организаторите.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар