Буци изтрещя съвсем: Аз съм единственият, който два пъти е бил на камината в Белия дом

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Рашков чете законите между редовете. Този коментар направи бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов от вазовата екопътека, започваща от село Гара Бов, където младежи от партията са направили къщичка за книги. Борисов остави в нея Библията.

Лидерът на ГЕРБ е заедно с представители на депутатска листа от София област, сред които и водача Младен Маринов.

Борисов изтъкна, че Гърция вече получава пари от Европа за възстановяването от коронавируса. „Ние представихме План за възстановяване, но от злоба го замразиха. Докато нашите съседи полазват милиарди евро безвъзмездно, България не си е подала плана. Това е България на Радев – диктатура. Единствената опозиция на това правителство е ГЕРБ“, каза експремиерът и изтъкна, че служебното правителство е провалило и ваксинацията.

Той се обърна към младежите с думите, че разчита на тях. „Те и в други неща ще се провалят. Европа дава безвъзмездно милиарди, а те излизат и казват на докторите, че няма пари. Еми нямат, щото са некадърни. Ние имахме План, сега щяха да се къпят в пари“, продължи Борисов.

По думите му в НАП в момента вършеят контрабандистите. Зачекна и записа на Пламен Узунов и попита какво е писало на листа. „Не знаех, че президентството се занимава с трансплантации“, каза лидерът на ГЕРБ.

Относно заявката на Рашков за проверка на Борисов по случай от 2009 г. той каза, че това е наглост. „Министърът ми обявява, че ме призовава, представяте ли си. Аз ще отида да видя какво има от 2009 г.“, заяви бившият премиер и допълни, че тази покана е за да сплашат младите хора в ГЕРБ.

Борисов очаквал да се поинтересуват къде е човекът, на когато шефа на НАП Спецов е продал фирмата. „Защо този човек не се показва, да му видим снимката как изглежда, с шест присъди“, попита той.

„Всичко, което Радев говореше преди няколко месеца сега го правят те“, каза Борисов.

Бившият премиер припомни за срещите си със световните лидери и изтъкна, че е единственият, който два пъти е бил на камината в Белия дом.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар