Буци реве: Спуснаха ни Тоталитарен Режим, също както след 44 г. Радев е комунист!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов проведе среща с младежката секция на партията. „Хората започнаха отново да се страхуват от властта.

Сега е еднолична, тоталитарна власт, точно както след 1944 г. – един човек казва кое е добро и кое зло. Страхът хората ще го усетят много скоро. Вчера вътрешният министър Рашков си позволи да раздава присъди и да нарича хората ми престъпници“, коментира по време на срещата Борисов.

 

„Вадете изказванята на Радев и го атакувайте постоянно. Въздух не му давайте да си поеме. Вчера той каза, че сме оставили хазната празна, а служебният му министър каза, че имало пари. Кой от двамата лъже? А те продължиха мерките, и добавката за пенсионерите, но сменят шефове, за да предизвикат страх и притеснение в администрацията“, посочи лидерът на ГЕРБ.

„Бях сигурен още през август миналата година по време на протестите, че Радев и другите там около него ще постъпят подло и ще наредят така нещата. Този август месец беше най-отрезвителният период за мен, поуки си извадих. Враговете ми показаха колко коварни могат да бъдат“, заяви Борисов.

„Нека да излезат и кажат разполагат ли с нерегламентирани записи. Вече цяла седмица четем за шпионски скандали, нека кажат имат ли такива данни“, каза лидерът на ГЕРБ.

„И за миграцията, те мислят, че е лесно. Как ни атакуваха, как я заварихме границата…, допълни Борисов.

„В момента подменят ръководителите на службите и областните директори на МВР. Скоро ще им спуснат на тия, новоназначените, и задачи да ни атакуват. Но аз им обещавам, че ще си имат проблеми“, заяви той.

Бойко Борисов допълни: „Тези хора нямат граници в очернянето и ровичкането, но можеха да изчакат. Няма служба, няма министерство или семейство без слабости. Няма идеални неща. Но да кажеш, че шефът на ДАНС бил непочтен. Точно пък Георгиев, дето цялото НАТО го подкрепи с докладите си и по разкриването на руските шпиони… към кой не е почтен? Радев затова ни атакува – щото разкрихме шпионите на Москва. Но, така са комунистите! А те, американските ни партньори работят бавно. Видяха, че има мощна анти-ГЕРБ вълна срещу нас и се подведоха в началото. Но после пък видяха, че на изборите пак сме първи и… наблюдават, слушат. Аз съм сигурен, че ще се произнесат. Ние няма да харчим нашата младежка сила за тези неща“.

Коментарът на Скандално.нет:

Драги ни колониалний диктаторе Борисов, редно беше да оставим и тези поредни твои словесни и мисловни бисери без коментар. Но относно жалкия ти опит да се спасиш и да се дистанцираш от престъпленията, които си вършил, чрез анти-комунистическа реторика, която знаеш че се харесва на западните ти партньори, на които дължиш и властта си… по този повод ще ти кажем нещо:

„Най-ярко и най-гръмко вдигат градуса на антикомунизма първо: хората, които просто правят кариера у нас чрез национално предателство; второ: тези, които са обладани от едипов комплекс; трето: разочарованите от собствената си нищожност. Или, първо: кариеризмът, второ: омразата към създателя си, трето: комплексът за малоценност. Напоследък все повече мисля и за психологията на амбициозния лакей, на унижавания, тъпкания, на момчето за поръчки, на което изведнъж му се отваря възможност да си върне за всички унижения, които е понасял с фалшива усмивка по пътя към върха. Лакеят, който е станал господар, е нещо страшно. Няма по-опасен господар и тиранин от освободения роб!“.

Думите не са наши, а на лежалият в лагери дисидент Петър Дертлиев и са за теб Борисов и всички останали прозападни платени боклуци, с които се препълни територията ни от момента, в който България стана американска колония. – А интервюто е взето от Дертлиев на 5 септември, 1991 г. и е публикувано във вестник Култура, бр. 37/1991 под заглавие „Политикът не е отмъстител“.

П.С.: И Радев не е никакъв комунист, а същият продажен американски агент като теб, Борисов. Битката между двама ви не е за България, а за „любовта“ на янките. Защото тъкмо те решават кой от двама ви ще управлява Колонията. И ние това добре го знаем. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар