БЧК гневни: Екстремистът Тодор да си плати спасителната акция

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Туристът Тодор Владимиров, който беше издирван из стара планина от спасителни екипи в продължение на няколко дни, трябва да плати разходите по предприетата операция. Само така щял да получи урок и друг път да не подлага на риск и животите на други хора, твърдят от БЧК.

“Издирваният турист в Стара планина трябва да си плати разходите по акцията, безумието и безотговорността се заплащат. Когато човек е безотговорен и няма контрол върху себе си, не мисли за последствията и въвлеча десетки хора да го търсят, трябва да възстанови тези разходи”, категоричен беше председателя на Българския червен кръст Христо Григоров пред агенция “Фокус”.

Припомняме, че 39-годишният Тодор беше в неизвестност от вторник. В акцията по издирването му се включиха екипи от различни градове, както и хеликоптер. В готовност да тръгнат из Стара планина бяха също полицейски и военни екипи.

За щастие, Владимиров се прибра жив и здрав. Оказа се, обаче че той не се бил изгубил в планината, а просто си организирал екстремно къмпингуване на минусови температури.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар