Българийо, остани с разума си, не се подавай на паника

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Българийо, остани с разума си, не се подавай на паника. Това че някъде другаде по света някой взема някакви решения не ни задължава да следваме сляпо чуждите практики, които решава тамошни проблеми. Най-голямато престъпление на медиите, че отразяват само страни с лоши новини и радикални практики. Изчезнаха балансиращите новини от Швеция и други сдържани държави, да не говорим за Азия.

Нанасяме непоправима щета не само на психиката, не само на икономиката, не само на едно поколение учащи се – и това няма как да се компенсира.

Плашеха ни през март и април с ужасите в Италия, Испания, Франция и САЩ и въз основа на тамошните практики, услужливо интерпретерани от щаба като тукашни сценарии, взехме решения които убиха и убиват много повече хора и бизнес, което пак е хора.

Моя близка лекар във Франция, която при предишната вълна действително спеше в болницата и бореше КОВИД, сега се чуди откъде идва тази масова психоза, след като броя на хоспитализираните не е нищо изключително.
Блокирахме и в страх и здравната система, заради изискване за карантини и самоизолации.

Единствено симптоматиката и лекарската диагноза имат значение. За момчето от Банкя държавата му плаща тестовете, вие сам си плащате. На никой не му пука за вас. Ако се разболеете попадате в Оруелския свят – една сестра на 40 болни, в болница с висока степен на заразност.
Гледайте интервюто на доктор Кирил Еленски с Генка в Алтернативата. Има още нормални и честни лекари, но тях няма да ги видите по „големите“ телевизии, които подгънаха крак пред властта.

Илиан Василев

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар