Българино, виж прекрасната маркировка и …умри ?!! *

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

След като преболедува набързо COVID-19 премиерът Бойко Борисов се на фейсбук-сцената си. Поредното риалити шоу от джипката му предизвика порой от коментари, повечето негативни. Главната причина – докато болниците са в колапс на задната седалка в джипа на премиера бяха натоварени здравния министър и шефът на ”Пирогов” които бяха придуни да разгледат маркировката поредното шосе, на което се възхити министър-председателят на България.

Цялата тирада на Борисов, която най-вероято ще остане в историята с култулата реплика “Балтов, виж каква маркировка!”  може да видите ТУК

Коментарът на колегата ни Джесика Вълчева може да видите ТУК

Виж, Балтов – маркировка за чудо и приказ! Пътища да има в тая страна. Нищо, че здравната система издиша, лекарите са на предела на силите си, нямаме достатъчно човешки ресурс, липсват легла, болниците са запълнени. Но виж само каква маркировка, Балтов! С нея не можеш да лекуваш пациентите си, но е хубава, нали?

.
Здравният министър проф. Костадин Ангелов и директорът на УМБАЛСМ “Пирогов” – проф. Асен Балтов

 

Ето и част от коментарите във Фейсбук:

 

Аниматорът Теодор Ушев:

Ситуацията в България изглежда отчайваща. 80% от близките ми са болни, хора умират, в болниците вече дори с връзки не приемат. На първо място по смъртност и заразяване сме. И в същото време един безумец продължава да безчинства и говори глупости, да отказва да предприеме мерките, които всички отговорни правителства приеха. И си купуват военни корабчета! Това, което тези кретени от правителството правят може да се нарече само по един начин – геноцид! Хора, пазете се сами, защото имате за управляващи редки психопати!

 

Журналистът от “Свободна Европа” Полина Паунова:

В момента работи, казва премиерът Борисов и извършва едно особено въртеливо движение с ръчица. Става дума за отсечка от магистрала. Мястото, на което се развива това действие е, много ясно, джипката. А публика на демонстративния строителен подем са здравният министър и шефът на Пирогов.
Първият няколко часа по-рано цитира Мартин Лутър Кинг пред народното представителство. Вторият традиционно обяснява в някоя телевизия колко е тежко положението с COVID-19. На маркировката показвана им от Борисов … цари тиха, съгласна възхита (от задната седалка).
Как беше казала поетесата, но не за държавата си, а за душата си: “тая малка, паянтова лудница”.

 

Пиар експертът Мартин Димитров:

Борисов телом отново е здрав, но менталното му състояние е катастрофално.
Трябва да си много особен перверзник, когато хората умират, в болниците е ад, няма линейки, няма лекарства и ужас е сковал нацията, да натовариш проф. Балтов и ботоксовата принцеса на правителството Костадин Ангелов, и да тръгнеш да им показваш шосета и маркировки.
Нямам представа дали този човек изобщо разбира, че недовършените му пътища не са нещото, което вълнува някого в момента. Нямам представа дали този човек изобщо оценява сериозността на заплахата.
Или, понеже той вече има антитела, всичко е точно, така ли?
Ненормалник.
#оставка

 

Журналистът Генка Шикерова:

Борисов показва от джипа новите мостове на директора на Пирогов! Двама доктори в колата, а фърлихме сичко на първа линия и лекарите депутати даже. Балтов, виж каква маркировка!!!!

 

 

Tags:

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар