Българин изригна: Призовавам ген. Радев да поиска спешна медицинска помощ от Русия и Китай

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Призовавам Президента Ген. Румен Радев незабавно да поиска спешна медицинска помощ от Русия и Китай за справяне с коронавирус-епидемията в България.

Крайно време е най-накрая да вземе някакво логично държавническо решение в интерес на живота и здравето на българските граждани, защото управляващата ни фашистка хунта планира единствено да ни затваря някъде. Първо в домовете ни, а после на стадионите, които ще нарече “военно-полеви болници”. Нищо ново! Така е било и преди 80 години. Тези друго не знаят.

Призовавам Президента Ген. Румен Радев да не забравя, че беше избран с гласовете на 59% от българите и ако продължава да бездейства в услуга на фашистката хунта и да чака одобрението на американското посолство. Категорично ще забрави за втори мандат, защото сега, когато сме в най-тежката криза след Втората световна война. Имаме нужда от умни, смели и решителни действия за да защитим народа си.

Китай и Русия доказаха, че имат най-висок капацитет за справяне с коронавирус-епидемията и не случайно натовска европейска Италия – поиска и получи помощ от тях. Излиза, че там има държавници, а в България само политически аватари. Помощ от Америка не видях. Видях само как се опитаха тайно да изнесат от бедстваща Италия – 500 000 теста за коронавирус.

В крайна сметка, който в България не иска да получи компетентна помощ от китайски и руски специалисти. Съвсем демократично може да откаже, защото има свободата да се самолекува в къщи и да праща СМС-и. Също така има турски болници и целенасочено унищожено държавно здравеопазване.

Искам семейството ми, приятелите ми, комшиите ми, колегите ми, съгражданите ми, да получат най-добрата помощ, а нашите медици – най-добрата професионална подкрепа с най-големия опит в тази пандемия.

Времето на празните приказки свърши господин президент.
Дойде времето на мъжете с топки.

източник: https://panchugov.blogspot.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар