Българите ще плащаме увеличена вноска за „удоволствието“ да сме колония на Брюксел

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Българите ще плащаме увеличена вноска за „удоволствието“ да сме колония на Брюксел. Вече вноската ни е 1,460 МИЛИАРДА лева, като увеличението беше гласувано днес от Народното събрание. Във време на криза, вместо да се помага на българите, се заделят пари за брюкселските чиновници.

Мит е това, че получаваме три пъти повече пари, отколкото сме внесли. Менда Стоянова за пореден път извърта истината, както е изгодно на гербоидите. Всъщност парите, които се получават по европейските фондове, се разпределят в един тесен кръг от приближени до властта.
Всеки земеделски производител, който не е от придворните, ще ви обясни как за фиктивни неща се плащат милиони, а за реални проекти се иска връщане на парите. Уж дават, а след това си ги вземат. Масова практика, насочена към ликвидиране на българското земеделие и животновъдство.

За какво са ни парите от Брюксел? За нови къщи за гости, в които да отмарят управляващите и родата им? За поредните безобразно направени убийствени пътища, които се ремонтират през две седмици? За строителство на фитнеси в села с пет осемдесетгодишни баби и дядовци?
В този европейски бюджет пари за България ще има за енергиен преход и „зелена енергия“, тоест отново ще захлебят гербоизбраните, а народът ще плаща вноската. Да напомням ли огромната брюкселска администрация, 705 евродепутати, комиси, комиийки, сътрудници и прочие, които се развяват по света и у нас и за всичко това се плаща от европейските данъкоплатци.

Впрочем голяма част от парите са за конкретни ресори, които интересуват брюкселските господари, а важните за България са оставени на произвола на съдбата. Няма пари за здравеопазването и образованието ни /с изключение на джендърските изстъпления в училищата/. Няма пари за бедните. Няма пари за сигурността и обществения ред. Те си въртят едни зелени и пембени сделки, а ние духаме глухарчета!

Откакто сме влезли в ЕС, корупцията цъфти, а корумпираните управляват държавата, прокуратурата и законодателството. А, и медиите, разбира се, които захлебват от проекти на държава и общини. И съответно са държани на къса каишка.

Да напомня, че и към НАТО имаме един милиард лева на година вноска. Плюс кефа американски войски да имат бази на българска земя безплатно. Съвсем скоро могат да поискат и ние да им плащаме, че си търкат зъбите, като ядат българска храна и вървят по българска земя.

Крайно време е за ревизия на този вреден за България договор за присъединяване към ЕС. И отговорност за тези, които са го подписали и са изпълнявали антибългарски решения, взети в чужди държави.

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар