България Русия

Българите ще умират само и единствено, за да защитим нашата земя, нашата Родина и нашите семейства! Никога в чужди войни! Никога!

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Призовавам всеки един истински българин, всяка жена, съпруга, майка, баба, днес в 14.00 часа по градове да кажем “Не на войната!”.
Да кажем НЕ на въвличането на България в поредна национална катастрофа, която може и да е последна. Ние нямаме мъже, които да пращаме курбан заради Зеленски. Ние нямаме синове, които да даваме курбан заради англоц…стките интереси.

Ние нямаме жени, които да искат мъжете и синовете им да се връщат в ковчези, покрити с флага.

Българите ще умират само и единствено, за да защитим нашата земя, нашата Родина и нашите семейства! Никога в чужди войни! Никога!

Днес е моментът да кажем на политиците, че който от тях се опита да ни въвлече в тази война и да прати българи на фронта, ще получи присъда като национален предател. Ние ще помним всички тези, които гласуваха за промяната в Закона за отбраната и въоръжените сили, даваща възможност за участие на български войски в чужди военни конфликти.

Днес е моментът да вземем съдбата си като народ в свои ръце. Европейските народи се вдигат срещу правителствата си и не искат да воюват и гладуват заради американските интереси в Украйна. Време е ясно да покажем на американското посолство, че няма да допуснем и един български войник да се бие срещу Русия!

Дори Хитлер не успя да накара българите да тръгнат срещу освободителите си. Днес отново е време да покажем единство като народ. Защото ако днес не сме единни, утре нашите мъже и синове могат да получат повиквателни за фронта. А ние – жените, да чакаме в ужас кога ще получим страшна вест за тях!

Няма да го позволим! Не на НАТО и САЩ в България!

Да живее България!

Елена Гунчева-Гривова

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар