България блокира Истанбулката за цяла Европа… Господ избира най-нищите и бедни, за да изпълнят волята му

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Бунтът на малка, окаяна и бедна България, е на път да нанесе брутално тежък удар на соросоизма, неолиберализма и на атаката срещу Европа.

В отговор на въпрос на депутата Иво Христов, външната министърка Захариева обяви, че страната ни по същество ще наложи вето на приемането на Истанбулската конвенция като европейски правен акт.

При това в момента ние сме единствените, които го правят, защото позицията ни е, че документът противоречи на българската Конституция. Т.е. няма как да влезе в сила. Други страни обявили се “против” няма, дори да не са съгласни с някои текстове.

Тъй като за подобни договори е нужно единодушие, то ЕС фактически ще бъде блокиран да приеме конвенцията.
Това е много важна победа. Оказва се, че една малка държава ще донесе победата в една от най-важните битки за човещината и разума в Европа.

Ситуацията много прилича на 717 година, когато армията на малката тогава България, разгромява арабите и спира нахлуването в Европа.

По принцип Истанбулщината може да се приема и страна по страна с вътрешни ратификации. Но ако се бе приела в ЕС, след това никоя страна не би могла да я отмени, ако види пагубните и действия. Точно това целяха соросоидите. Целият ЕС е една соросова конструкция за приемане и налагане на такива договори.
Европейски приет закон става задължителен и после отново се променя само с единодушие. Докато ако си ратифицирал самостоятелно конвенцията, после можеш да я денонсираш.
България по същество запазва възможността на страните да се опомнят на по-късен етап и да се измъкнат. Предотвратяваме поредното налагане на окови с международен правен акт.
Мисля, че ако погледнем какво полезно за света, и за Европа, са направили другите европейски държави, трудно ще намерим нещо сходно.

Т.е. смазаното ни самочувствие и самоунижение, че сме “втора ръка” европейци трябва да отиде в боклука. Ние сме най-първата ръка европейци, и това което правим струва повече от всички еврофондове взети заедно, от всички глупости на Макрон и Меркел, от всевъзможните псевдно-ценности, с които западът се гордее. Истинската ценност ние я защитихме, и то точно когато бяхме най-слаби…
Гордейте се с това, българи, защото то е нещо истинско…
А философски погледнато, може да излезе вярна библейската теза, че Господ избира най-бедните и нищи, за да изпълни чрез тях волята си…
Добри Божилов
09.11.2018

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар